Marijana Zonjić u TANGAMA, sprema Dalili večeru: Zadrugarka priznala da je prešla na ŽENE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.08.2022

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Zonjić zapalila društvene mreže fotografijom iz kuhinje!

Marijana Zonjić u TANGAMA, sprema Dalili večeru: Zadrugarka priznala da je prešla na ŽENE! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bivša zadrugarka Marijana Zonjić žari i pali društvene mreže od kad je izašla iz rijalitija. Zonjićeva je sa svojom najboljom drugaricom Dalilom Dragojević harala Crnom Gorom, a sad su ponovo došle u Beograd.

 

Marijana je sada na svom Instagram prpofilu objavila fotografiju na kojoj je spremali Dalili večeru, ali u nesvakidašnjem izdanju - u tangama i brushalteru.

- Spremam večeru za moju devojku - napisala je Marijana, a Dalila joj je odmah odgovorila:

Republika

Foto: Instagram.com

Marijana Zonjić i Dalila Dragojević Instagram

 

- Ovo će biti najukusnija večera ikada - napisala je Dalila.

Podsetimo, prošle noći Marijana i Dalila pred našim kamerama progovorile su o famoznoj trojki sa Markom Janjuševićem Janjušem, te su istakle da se to zapravo nije desilo. 

- Ma, to je Janjuš tako okačio, čule smo se sa njim, vi znate da on voli tako da se sprda. To naravno nije istina - tvrde Dalila i Marijana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Sava

17.08.2022 08:07

Ove dve devojke nemaju ni mrvicu dostojanstva. Da li su one uopšte svesne da se o njima napiše 2-3 rečenice samo u negativnom smislu i objave samo snimci njihovih stražnjica, grudi i ostalih razgolićenih delova tela? Niko ih ne ceni kao osobe i da su nešto lepo uradile ili pametno rekle. Užas za dve mlade devojke koje nakon silne kuknjave i čežnje za roditeljimau toku Zadrzge, sada sa svojom porodicom provedoše samo par dana, sedoše za porodični ručak ili večeru još i manje od toga. Sramota i ne kukajte ubuduće jer vam je sve lažno. Preči su splavivi, klubovi, koncerti i plaže nego roditelji, braća,sestre, babe i dede...

Dado

17.08.2022 11:34

Nemoral na nivou. Bljak!

Penzioner

17.08.2022 13:37

Lude nimfomanke.

Komsija21

18.08.2022 15:11

Dovodi rumenic lukasa na veceru i orgije....