Dejan pokušao da SKOČI sa terase, Aleksandra ga dovela do LUDILA: Drama u Egiptu, da li je prorok bio u pravu? (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.08.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dejan Dragojević pokušao da skoči sa terase u Egiptu zbog Aleksandre Nikolić!

Dejan pokušao da SKOČI sa terase, Aleksandra ga dovela do LUDILA: Drama u Egiptu, da li je prorok bio u pravu? (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Pobednik rijalitija ,,Zadruga 5" Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić konačno su se uputili u Egipat na njihovo prvo zajedničko putovanje. Njih dvoje su više nego zaslužili da uživaju na moru i da odmore od slave koja im je vidno porasla nakon učešća u petoj sezoni Zadruge.

Iako su na godišnjem odmoru, oni nisu odustali od snimanja za svoj Jutjub kanal te su odlučili da urade video šta rade u Egiptu. Jedan detalj je posebno privukao pažnju.  

 

- Ovde je prelepo! Deki se potpuno uklapa sa Egipćanima još kad dodatno pocrni neće biti nikakve razlike - otkrila je Aleks o svojim prvim utiscima u Egiptu.

Oni su za gledaoce snimili kako izgleda luks hotel u kome su odseli i pokazali pogled sa njihovog balkona.

Foto: Nikola Mutić

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić Zadruga

 

Nikako nisu mogli da se dogovore na šta ih orijentalna arhitektura hotela podseća. Dok je Aleks tvrdila da je atmosfera podseća na "Aladina i čarobnu lampu", bajku persijsko-arapske zbornika "1001 noć", po čijim motivima je snimljen i istoimeni crtani film, Dragojević je tvrdio da sve izgleda kao iz video-igre "Princ od Persije" po kojoj je takođe urađen igrani film. 

Pošto njih dvoje nikako nije moglo da se složi, Dragojević je hteo da joj demonstrira. Naime, ta video igrica je poznata po junaku koji stalno izvodi egzibicije i skače sa ivice zgrade na drugu ivicu, te je i Dejan zapretio da će joj pokazati. 

Foto: Nikola Mutić

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić na aerodromu

 

On se zaleteo i podigao nogu, a Aleks je u tom trenutku bila šokirana te je ućutala. Dejan je vrlo brzo spustio nogu i pokazao da se samo šali i da neće zaista da skače sa zgrade. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Zorica

14.08.2022 21:51

Folirant,odvratan je,a ljubav ce trajati jos najvise 2 meseca i ENDE