Ne spava, jede JEDNOM DNEVNO: Otkriveno kako Marija Kulić provodi dane otkako je Miljana u BOLNICI

Autor:

Zadruga

09.08.2022

06:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako je doputovala u Beograd, Marija Kulić boravi kod bivšeg zadrugara Marka Đedovića koji joj je otvorio vrata svog doma i pružio pomoć i podršku kada joj je to bilo najpotrebnije.

Ne spava, jede JEDNOM DNEVNO: Otkriveno kako Marija Kulić provodi dane otkako je Miljana u BOLNICI

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Bivši zadrugar Marko Đedović u emisiji "Narod pita" otkrio je kako se Miljana Kulić oseća, ali je spomenuo i njenu majku Mariju Kulić.

- Ono što ja znam je da je Miljana stabilno, van životne opasnosti. Stvar koju znam je da se na najbolji mogući način brinu o njenom zdravlju... Čovek je voli bezuslovno i bez granica - počeo je Marko.

Republika

Foto: Youtube Zadruga Official

Marko Đedović

 

Otkako je Miljana prebačena u Beograd, Marija je boravila kod njega, a Marko sada otkriva kako je izgledlo to vreme koje su proveli zajedno.

- Kako mogu da izgledaju momenti kada se ona brine za ćerku? Sanjala je sve i svašta. Kada vidim te neke takve situacije, došao sam mrtav umoran, jer nije svejedno gledati majku dok joj je dete u bolnici. Čuje se sa doktorima iz Niša, pa odavde. Ta žena nit spava, jede jednom dnevno. Bilo je čudno sve to gledati. Marija se čula i sa načelnicima i lekarima. Ponekad joj kažem, bio sam u fazonu: "Dobro bre Marija, preteruješ", ali je to opet razumljivo. Htela je da bude svesna i pribrana u toku svega toga. Jovana Jeremić mi upravo šalje poruku što smo je podržali prošli put i Bogu hvala da država funkcioniše - rekao je Đedović.

Foto: Republika

Marija Kulić

 

- Želim da joj se obratim i da joj kažem da nema potrebe da se zahvaljuješ, jer smo tu da stanemo na put zločincima i ljudima koji su imali hrabrosti da zaprete jednoj novinarki, samohranoj majki. Imaš Pink uz sebe i narod - dodao je Darko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading