Dejan se u Šepku pojavio MASKIRAN, scena zbog koje su se svi okretali: Zakonitoj supruzi vratio psa, a Huso kad ga je video, PREBLEDEO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.08.2022

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević pokazao kako se pojavio na granici na putu za Šepak!

Dejan se u Šepku pojavio MASKIRAN, scena zbog koje su se svi okretali: Zakonitoj supruzi vratio psa, a Huso kad ga je video, PREBLEDEO! (FOTO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Pobednik rijalitija ,,Zadruga 5" Dejan Dragojević otišao je u Šepak, kako bi još uvek zakonitoj supruzi Dalili Dragojević vratio psa Tedija, a društvo mu je pravio otac Goran Dragojević.

 Dejan je svaki svoj pokret snimao za Instagram stori, a u jednom trenutku pokazao je kakva je situacija bila na granici. On se našalio, pa se maskirao u nindžu i tako se pojavio na granici. 

- Maskirao sam se da me ne prepoznaju... Ja dolazim kao duh, samo se pojavim. Na granici - napisao je Dejan.

Republika

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević u Šepku

Podsetimo, Dalila se oglasila za domaće medije, te je ispričala i potvrdila priču da se njen zakoniti suprug pojavio u Šepku.

Republika

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Dalila Dragojević Instagram slike

- Meni je otac malopre poslao snimak, da je Tedi tu. Zvala sam ga odmah na video, bio je tu Goran, pozdravili smo se najnormalnije i to je to. Goran ga je dovezao i došao po auto. Verovatno se čuo sa mojim ocem, ja nemam pojma, ja sam na moru. Samo sam dobila taj snimak - rekla je Dalila za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kojo

07.08.2022 21:32

Jesi se maskirao kada si u djamiji ušao