Oglasila se Dalila nakon Dejanove posete Šepku: Neka uzme SVE! Dragojevićka ZAPREPASTILA priznanjem da se čula sa BIVŠIM SVEKROM!

Autor:

Zadruga

07.08.2022

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević se oglasila i otkrila detalje Dejanove posete Šepku.

Oglasila se Dalila nakon Dejanove posete Šepku: Neka uzme SVE! Dragojevićka ZAPREPASTILA priznanjem da se čula sa BIVŠIM SVEKROM!

Foto: St/N. Pančić

Dalila Dragojević

Nakon što je Dejan Dragojević otišao u Gornji Šepak kako bi vratio psa Tedija i uzeo svoj auto, oglasila se i Dalila Dragojević.

- Nemam specijalan komentar, očekivalo se da će to biti, da će doći po to što njemu pripada. Ne znam šta drugo da vam kažem, nemam ništa protiv. Rekla sam da uvek može da dođe, e sad, šta on bira i kako bira, to on najbolje zna. Njemu tamo nije zabranjen ni dolazak, ni odlazak. Neka je uzeo sve što mu pripada, hvala na Tediju i to je to - ispričala je Dalila za Pink.rs i dodala da se sa Goranom Dragojevićem videla preko kamere:

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević o Dejanu Dragojeviću

- Meni je otac malopre poslao snimak, da je Tedi tu. Zvala sam ga odmah na video, bio je tu Goran, pozdravili smo se najnormalnije i to je to. Goran ga je dovezao i došao po auto. Verovatno se čuo sa mojim ocem, ja nemam pojma, ja sam na moru. Samo sam dobila taj snimak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading