Dejan PODNOSI TUŽBU protiv Dalile: DEBELO će morati da plati zbog svoje BAHATOSTI, Dragojević će joj doći glave! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.07.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević otkrio je da će tužiti Dalilu Dragojević zbog prezimena!

Dejan PODNOSI TUŽBU protiv Dalile: DEBELO će morati da plati zbog svoje BAHATOSTI, Dragojević će joj doći glave! (FOTO)

Foto: ATA Images

Dejan Dragojević progovorio je o prezimenu koje njegova bivša supruga Dalila Dragojević i dalje nosi. Dejan je najavio Dalili da će se naći na sudu, ukoliko Dragojevićka ne bude promenila prezime.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević Zadruga Narod pita

 

- Razvod je u procesu a što se tiče prezimena to je već druga stvar. Time se već prkosi i pravi se nešto drugo samo da bih se ja iritirao. Mislim da nema potrebe za iritiranjem mene, ako je odlučila nešto neka se tu stavi tačka. Najlakše je sve to promeniti, pogotovo na Instagramu i na tim društvenim mrežama. Mislim da ti tu ne treba papir od Mup-a Sup-a i bilo koje državne institucije - priča Dragojević i dodaje:

 

- Ne ostavljam joj prezime, ako bude nastavila da ga koristi ići će sudski. Kakvi su zakoni nisam upućen ali nemam vremena da se bakćem sa time jer bi mi u tom slučaju i život nakon rijalitija išao na pogrešnu stranu. To su neke sitnice koje će se desiti u hodu kada budem došao sebi, a što se tiče razvoda David bolje zna.

- Sve je predato. Nije išlo ranije kako je trebalo ali eto dobili smo te papire. Čim sam dobio papire odneo sam ih istog trena advokatu da se to preda u sud. Meni je važno da on (Dejan prim. aut.) zna da to sve ide kako treba i šta kaže advokat - izjavio je Dejan za Telegraf. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Dušan

31.07.2022 09:47

Za prezime joj ništa ne može.