PALO PRIZNANJE DALILE DRAGOJEVIĆ! Uhvatili smo zadrugarku ispred Pinka, ona nam poručila: "Patim za Carem i za Dejanom"! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.07.2022

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević priznala je da pati za Filipom Carem!

PALO PRIZNANJE DALILE DRAGOJEVIĆ! Uhvatili smo zadrugarku ispred Pinka, ona nam poručila: "Patim za Carem i za Dejanom"! (VIDEO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Drugoplasirana zadrugarka Dalila Dragojević pojavila se večeras ispred Pink televizije, zbog gostovanja u emisiji ,,Zadruga - Narod pita” i to u novom besnom automobilu, koji je pazirala samo nekoliko dana nakon završetka rijalitija.

Iako nije slučaj da se zadrugari parkiraju ispred same zgrade Ružičaste imperije, Dragojevićki je to pošlo za rukom.

Tom prilikom zaustavili smo Dalilu i upitali je da li je pripremila muzičku listu za nova kola, kao i koje pesme će slušati, a potom nas je odgovor šokirao, kada je priznala da pati za bivšim dečkom Filipom Carem, ali i za svima ostalima.

- Spremila sam sentimentalne pesme - izjavila je Dalila, a potom priznala na pitanje da li pati za Carem:

- Patim za svima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Dr "Frojd"

30.07.2022 14:41

Klasican postupak gasterbajtera. Kupuju kola kada se vracaju u svoj kraj kako bi komsijama pokazali kako u tudjini dobro zaradjuju.

Odgovori 11 2