SA LICA MESTA! Deniz Dejm završila u BOLNICI, a Taki odmah doleteo da je obiđe: Marinković otkrio kakvo je starletino stanje, doktori bili zabrinuti! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.07.2022

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Debiz Dejm završila je hitno u bolničkom krevetu, nakon što joj je iznenada pozlilo, a portal Republika.rs stupio je u kontakt sa kontroverznim Takijem Marinkovićem koji se uputio njoj u posetu.

SA LICA MESTA! Deniz Dejm završila u BOLNICI, a Taki odmah doleteo da je obiđe: Marinković otkrio kakvo je starletino stanje, doktori bili zabrinuti! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Taki i Deniz

Poznato je da su Deniz i Taki imali ljubavnu aferu pre njenog ulaska u rijaliti ,,Zadruga 5”, koja se po svemu sudeći nastavila. Taki se zabrinuo za Deniz, pa se odmah uputio u bolnicu, nakon što je dobio informaciju da je završila na infuziji.

- Otišao sam da je oniđem, da vidim kako je… Srećom, doktori kažu da je sve u redu, da je u pitanju umor, da će biti sve u redu, da joj je potrebno malo da odmara i da miruje. Ona ima taj ludački tempo, non-stop izlazi, provodi se i eto, pad imuniteta, ali bitno je da nije ništa opasno. Stara ljubav zaborava nema - govori Taki za Republika.rs.

Ovim povodom se oglasila i Deniz:

- Vi znate da ja volim mog Takija. On je meni prvi koji je došao da me poseti, da vidi kako sam. Ja sam mu se javila i rekla da može da dođe. Doneo mi je sve što je potrebno, da mi posigne imunitet. Malo mi je pozlilo, ali biće sve u redu, sad kad je Taki pored mene, više ne brinem - rekla je Deniz za Republika.rs.

Deniz i Taki poslali su nam nekoliko fotografija iz bolničkog kreveta, a u nastavku možete pogledati u galeriji:

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading