Irmu dečko TUKAO pred drugaricom! Polomio joj nos, zaključao je i ostavio u KADI da KRVARI!

Autor:

Zadruga

20.07.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irma Sejranić se prisetila bolne prošlosti.

Irmu dečko TUKAO pred drugaricom! Polomio joj nos, zaključao je i ostavio u KADI da KRVARI!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bivša rijaliti-učesnica Irma Sejranić ostaće upamćena po tome što je nakon deset meseci samoinicijativno odlučila da napusti Belu kuću, a sada je otkrila detalje o tome kako je bivši dečko maltretirao dok su bili zajedno.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Irma Sejranić

- Tačno je da me je dečko maltretirao, to se desilo kada sam imala 19 godina. Momak s kojim sam bila tada u vezi slomio mi je nos i ostavio me je da krvarim u kadi i zaključao me u kupatilo, a sve pred mojom drugaricom. Ja sam neko ko se brzo izdigne iz svake situacije, pa sam tako i tada sedam dana kasnije morala da izađem iz kuće i da se borim. Krenula sam dalje. Taj period života nikako nisam mogla da ostavim iza sebe. Bilo mi je mnogo teško da sebi oprostim tako ružnu prošlost. Kad bi neki muškarac vikao u mojoj blizini, samo sam se štrecala jer sam imala fobije od batina, ali je to s vremenom samo prošlo - objasnila je Irma  za medije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading