SKANDALOZNO PONAŠANJE! Janjuš se osilio, traži 500 EVRA za intervju!

Autor: Marko PANTIĆ

Zadruga

20.07.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš tražio pozamašnu sumu novca kako bi razgovarao sa nama.

SKANDALOZNO PONAŠANJE! Janjuš se osilio, traži 500 EVRA za intervju!

Foto: ST/P.Divac/shutterstock

Marko Janjušević Janjuš nakon što je diskvalifikovan iz "Zadruge 5", po svemu sudeći, živi na rubu egzistencije i nalazi razne načine da dođe do prihoda. Nakon što se završila peta sezone Pinkovog zabavnog programa svi koji su izdržali i ostali do kraja bili su propisno nagrađeni od produkcije lepim honorarima. Ima i onih koji su na nuli, ali i onih poput bivšeg košarkaša koji su u minusu.

Republika

Foto: ST/P.Divac

Marko Janjušević Janjuš

Naime, bivši zadrugar nas je šokirao kada je našoj ekipi koja se trenutno nalazi na Crnogorskom primorju tražio 500 evra da bismo uradili s njim intervju.

- Marko se nalazi u Crnoj Gori kod svojih, gde je našao utočište od svih problema koji su ga snašli. On nije mogao da podnese život u Beogradu i da gleda zadrugare kako troše pare koje su zaradili, dok je on u minusu i grca u dugovima. Drugo, stan je skup, on nema to da plaća. Spakovao je kofere i zapalio iz prestonice. Lakše mu je kada je kod svojih, ne plaća kiriju, ima kuću majke i oca. Ipak, trudi se da zaradi na razne načine. Nije lako jer Janjuš nije navikao da radi. On je živeo od "Zadruge" pet godina. Sad je tresnuo glavom o zid. Neke stvari su OK, a neke su sramotne - kaže izvor blizak Janjuševiću koji nije želeo da mu otkrivamo identitet, a naš novinar Marko Pantić nam je ispričao šta se tačno dešavalo.

Republika

Foto: ST/P.Divac

Marko Janjušević Janjuš traži pare za intervju

- Kada sam, kao i obično, kontaktirao s Janjušem da bismo uradili priču u Budvi s njim, drsko mi je odgovorio da može, ali ako se dogovorimo za sumu koju bismo mu platili, a ona iznosi pet stotina evra - priča naš novinar i dodaje:

Republika

Foto: ST/P.Divac

Marko Janjušević Janjuš nema dinara

- U šali sam mu rekao da je skuplji od bivših momaka zadrugarki koji žele da prodaju njihove eksplicitne fotografije, a na kraju ih pošalju za džabe. Janjuš mi je na to odgovorio: "Ja nisam oni, ja radim sam." Bio sam šokiran.

Podsećamo, Janjuš je diskvalifikovan iz "Zadruge 5" nakon što je samoinicijativno odlučio da napusti rijaliti. Produkcija "Zadruge" je protiv Janjuševića podnela tužbu i potražuje 50.000 evra jer je prekršio ugovor koji je potpisao. Očigledno bivši zadrugar sada gleda na koje sve načine može da zaradi da bi isplatio dug televiziji Pink.

Prišljamčio se Slobi Radanoviću

Republika

Foto: ST/V.Lukić

Sloba Radanović

Marko Janjušević Janjuš se ne odvaja od pevača Slobe Radanovića. Kako se oni poznaju iz "Zadruge 1", Janjuš skoro svako veče kada pevač radi ide s njim po nastupima u bilo kom gradu Crne Gore u kom peva. Kako saznajemo, Janjušević se bahati, pa jede i pije na Slobin račun. On se, tvrde naši izvori, nada da će upasti u Radanovićev tim i od njega zaraditi novac za organizaciju, ugovaranje nastupa.

Zarađuje na Tik-tok mečevima

Bivši zadrugar svakodnevno vreme provodi na drušvenoj mreži Tik-tok, preko koje zarađuje u opciji mečevi. Njegovi pratioci mu šalju poklone koji se pretvaraju u novac, a tokom jednog meča Janjušević može da zaradi i do 1.000 dolara. On je uvideo da ovde ima lake zarade, pa se na sve načine dovija da namoli decu koja ga prate na Tik-toku da mu šalju novac. Nekada se desi da zaradi lepo, a nekada nema zarade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Dina

20.07.2022 12:05

Ha ha ha, njegovo je da traži, Vaše da prihvatite ili ne..

Nada

20.07.2022 19:58

E vala ga preteraste, hehehehe Pišete kao da je, ne daj Bože nekoga unakazio, pustite čoveka da živi. Imate materijala kod Dalile, kolko hoćete....ili je ona zaštićena!!!

Ana

23.07.2022 16:42

Sloba i Janjus su dobri prijatelji koji se postuju godinama

Paja

23.07.2022 21:06

Janjuš je stara stipsa i gerbator. Ide uvaljuje se ljudima u smeštaj, a Slobu bukvalno progoni ne bi li se ogrebao za ručak i piće. Sada se privukao ženi u Ulcinju.