HITNA DISKVALIFIKACIJA IZ ZADRUGE: Televiziji Pink zadrugarka duguje 50. 000 evra, pred samo FINALE se uništila! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.07.2022

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irma Sejranić hitno je diskvalifikovana iz rijalitija ,,Zadruga 5" i to samo četiri dana pred super finale!

HITNA DISKVALIFIKACIJA IZ ZADRUGE: Televiziji Pink zadrugarka duguje 50. 000 evra, pred samo FINALE se uništila! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki šef poslao je pismo i obavestio zadrugare o diskvalifikaciji Irme Sejranić, koja je samovoljno napustila imanje u Šimanovcima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mateja Matijević pročitao pismo

 

- Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Irma diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja "Zadruge". Ona će zbog ugovora koji je potpisala kažnjena sa 50.000 evra, a televizija Pink će ovo potraživati na sudu - pročitao je ovonedeljni vođa Mateja Matijević.

 

 

U emisiji "Finalna izbacivanja", gosti voditeljke Dušice Jakovljević su Sale Luks i Kristijan Golubović. Na samom startu, Dušica je ispitala bivše zadrugare o diskvalifikaciji Irme Sejranić.

- Ja sam sa njom proveo deset meseci, toliko je pričala o pobedi, pobeda joj je bio cilj. Ja sam u šoku, ne verujem - rekao je Luks.

- Ona je bila verbalno nasilna, trudila se da bude zamena za Zerinu, pratila tok situacija, pa dodavala snagu. Mene je uvredilo, sa nekim je pričala i rekla da sam ja veliki lažov. Nisam je sreo u životu. Vidim je kao slabiju kopiju Zerine Hećo - istakao je Kristijan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan Golubović Zadruga

 

- Utripovala sebe da je ozbiljan favorit, porasla je do plafona kad je ima 90 nešto posto. A ovaj potez, skočila je sebi u stomak. Ja nisam sreo osobu koja više voli da laže - govorio je Sale.

- Na samom početku je izgledala kao Dalilino podpitanje. Dalila pita, ona podpituje, kao neki drveni advokat. Onda je krenula i na svog učitelja, kad je želela da nadmaši. Verovatno je preveliko razočaranje kod nje, pa je odabrala pre diskvalifikaciju, nego da bude 20. mesto - rekao je Kristijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading