Bane Đokić otkrio da li se SUKOBIO sa Sandrom Čaprić, a ovo sada misli o bivšoj drugarici Tanji Savić: Narod zna da ja NISAM NIŠTA IZMISLIO!

Autor:

Zadruga

06.06.2022

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Đokić govorio je o sadašnjim i bivšim sukobima sa javnim ličnostima.

Bane Đokić otkrio da li se SUKOBIO sa Sandrom Čaprić, a ovo sada misli o bivšoj drugarici Tanji Savić: Narod zna da ja NISAM NIŠTA IZMISLIO!

Foto: Printscreen Republika, TV Pink, Instagram

Bane Đokić, Tanja Savić, Sadnra Čaprić

Bane Đokić pojavio se na jednom humanitrarnom koncertu u centru Beograda. 

Bivši zadrugar nije uspeo pre nekoliko dana da dođe na rođendan svoje cimerke iz rijalitija, Sandre Čaprić, zbog operacije zuba.

- Njen rođendan je inače bio u Zadruzi, tad sam bio pored nje, ali kad je u pitanju pre neko veče, žao mi je što nisam se pojavio tu noć, moje zdravlje je meni preče od svega na svetu. Ako će neko da mi zamera zbog toga, ne mogu to da opravdam, niti da ulazim u nečiji mozak. Sandru Čaprić jako volim, mi smo prijatelji, imamo nastupe zajedno - rekao je Bane i odgovorio na pitanje da li je puklo prijateljstvo između njega i Sandre.

Foto: Republika.rs

Sandra Čaprić rođendan

 

- Što se mene tiče, nije puklo ništa, ako ona meni zamera zbog toga, stvarno nisam mogao da četvoronoške dođem, imam šavove. Nije ona sigurno ljuta na mene - rekao je Bane.

Bane je svojevremeno radio PR Tanji Savić, bili su i prijatelji, a sada ovako komentariše pevačicu, koja je svašta doživela u privatnom životu otkako ne sarađuje sa Banetom.

Foto: ATA Images

Tanja Savić, Bane joj je bio PR

 

- Nismo u kontaktu, ali prošli vikend je gostovala u jednom klubu u Novom Sadu pre pet godina. Meni je draga i želim joj svu sreću ovog sveta, ne zameram joj ništa. Ja sam u tom trenutku rekao stvari koje su bile istina, ja tad nisam bio poznat i nije mi se verovalo. Eto, drago mi je da je ona bar posle toliko godina rekla istinu, narod mi je sada poverovao da ja nisam ništa izmislio niti sam se kačio na njenu grbaču. Volim je, ona je veliki talenat i zvezda. Ona je jedina osoba sa kojom bih snimio pesmu koja bi sigurno bila veliki hit.

Foto: printscreen/pinktv

Maja Marinković

 

Bane je imao sukob sa Majom Marinković, starletom, a sada je otkrio da li je došlo do pomirenja.

- Nisam se ja pomirio, ali to je uradila Sandra Čaprić umesto mene, pošto me je ona uvukla u neku priču. Braneći nju, ja sam izvukao deblji kraj i kad sam izašao iz rijalitija, nisam ratovao ni sa jednim od njih. Moje je bilo da se zaštitnički ponesem i pokažem kao njen prijatelj. Ne možeš ono što pljuješ da poližeš. Stojim iza svojih reči, one su mi zamerile neke stvari, šta je tu je - rekao je Bane.

BONUS VIDEO

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading