VELIKO PRIZNANJE SARE RELJIĆ O ZADRUZI 1: Pevačica odala TAJNU o Lepom Mići, a onda ju je Jovana stavila pred svršen čin - KIJA ILI LUNA? (VIDEO)

Autor: Marko Pantić

Zadruga

02.06.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Reljić u emisiji ,,Minsko polje" kod voditeljke Jovane Ljubisavljević oplela je po Lepom Mići, pa morala da izabere između Lune Đogani i Kije Kockar.

VELIKO PRIZNANJE SARE RELJIĆ O ZADRUZI 1: Pevačica odala TAJNU o Lepom Mići, a onda ju je Jovana stavila pred svršen čin - KIJA ILI LUNA? (VIDEO)

Foto: Republika.rs

U novoj emisiji ,,Minsko polje" voditeljka Jovana Ljubisavljević ugostila je pevačicu i bivšu zadrugarku Saru Reljić, koja je prokomentarisala sve najaktuelnije događaje sa velelenog imanja u Šimanovcima. 

 

Kao neko ko se već nalazio u rijalitiju i to u prvoj sezoni ,,Zadruge", pa je tako odlučila da se osvrne na njeno takmičenje, te je uporedila sa ovogodišnjoj sezonom. 

- On je moj šurak, ja mnogo volim Mateju, njegova sestra je moja snajka. Mateja mi je favorit, nema šta, on mi je familija. Porodica je tu da bude i u dobru i zlu - izjavila je Sara, pa prokomentarisala dešavanja sa proslave rođendana Velikog šefa:

Republika

Foto: Republika.rs

Sara Reljić "Minsko polje"

 

- Ja ne znam da li smo mi bili oduzeti taj dan(rođendan Velikog šefa). Mi smo bili opušteni, mislim da nas je to sve preseklo. Ja sam bila tihi posmatrač, ali to smo zvali bitka na pet frontova... Mateji je verovatno sve preko glave, ljudi te tiho bockaju, ti ne želiš da ulaziš u sukob, ali oni nastavljaju i nastavljaju, ja sam uspela da iskontrolišem to, u nekim momentima. Ne znam zašto se to desilo. Ja sam uz Mateju svakako, šta god uradio! Mi smo sa Matijevićima, čitava porodica, toliko smo srećni što su nam se porodice spojile. Srodili smo se, to je moja porodica i ne dam na njih!

Sara Reljić o MC Aleks!

Republika

Foto: Republika.rs

Jovana Ljubisavljević "Minsko polje"

 

- Ja se sećam kada sam ja bila u rijalitiju MC Aleks mi se unosila u facu. Brzo je ispala, ja ne znam šta bih ti rekla. Za muškarce i nekako, tuku se, ali kada vidim žene da se tuku, to ne mogu da razumem i plus ovo psovanje i Miki koji ima dva metra i ne može da ih zaustavi. U mojoj Zadruzi su svi bili za jednu osobu, ali kada su shvatili da je ova osoba napolju favorit, prešli na drugu stranu, ne bi li pobrali simpatije publike. Uvek mi je bilo žao što narod to ne može da vidi najbolje, ali nadam se da je narod naučio. Razočarana sam u Franu, jer je mislio da je Anđela favorit i u nekom momentu je čak napao Mateju, meni se to nije svidelo, ako već zna da mi je Mateja familija i bio je toliko dugo kod nas, mogao je da se distancira od cele priče, da ne juri rijaliti i priču, nego da bude neutralan iz ljudskih razloga. 

Sara Reljić i Lepom Mići!

Republika

Foto: printscreen/heavycur_zadruga

Lepi Mića Zadruga 5

 

- Sada sam se setila kada sam mu rekla da je p... Ovaj naslov me je podsetio. On se smrtnuo uvredio, on gleda sve kao ćerke i ostale priče, ja sam mu rekla da ne zna da sa odraslim osobama popije kafu, nego sa mlađim devojkama. Ja mu nisam dala da me čačka. Ne mogu da kažem da mi je drago, ovo nije lep prizor, ali, ko zna, možda hoće da joj uplati stipendiju, ili na neki porodični ručak. 

Kija Kockar ili Luna Đogani?

- Zašto me to pitate? Posle rijalitija, za vreme rijalitija sam bila okej i sa jednom, i sa drugom, ali tad se mnogo toga promenilo, ne znam šta bih ti rekao. Ne čujem se ni sa jednom, ali ću izabrati Lunu, jer je bila da se tetovira kod mog brata, i hvala joj na tome. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading