Miljana Kulić došla na KONTROLU sa Marijom: Rijaliti zvezda i dalje leči POVREĐENU NOGU, smrknuta faca u prvom planu (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.05.2022

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić došla je sa majkom Marijom Kulić na Ortopedsku kliniku.

Miljana Kulić došla na KONTROLU sa Marijom: Rijaliti zvezda i dalje leči POVREĐENU NOGU, smrknuta faca u prvom planu (FOTO)

Foto: ATA Images

Miljana Kulić došla je danas, 30.maja  na kontrolu povodom noge koju je povredila neposredno pred ulazak u rijaliti.

Dojučerašnja rijaliti učesnica došla je na Ortopedsku kliniku Banjica u pratnji svoje majke Marije Kulić. Miljanin dečko Nenad Macanović Bebica nije bio prisutan ovom prilikom.

 

Miljana je sve vreme bila neraspoložena, a Marija ju je gurala napred i ušla sa njom u kliniku, kako bi videli u kakvom joj je sada stanju noga.

Podsetimo, Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga 5" zbog nasilničkog ponašanja. Ona je gađala voditelja Milana Miloševića kamenom, a zbog agresivnog ponašanja, iz Bele kuće je diskvalifikovan i njen momak, Nenad Macanović Bebica, sa kojim Kulićeva provodi vreme napolju.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jelena

31.05.2022 03:52

Slikate je više nego Violu.