Miljana IZAŠLA iz Zadruge, otišla pravo za Niš! Marija NEĆE DA JE VIDI!? Neka ide u Derventu!

Autor:

Zadruga

14.05.2022

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Miljana Kulić napustila je Belu kuću i otišla za Niš.

Miljana IZAŠLA iz Zadruge, otišla pravo za Niš! Marija NEĆE DA JE VIDI!? Neka ide u Derventu!

Foto: printscreen rtv pink, ATA Images

Marija i Miljana Kulić

Miljana Kulić izašla je iz ''Zadruge'' i otišla za Niš zbog zakazane kontrole koju ima, saznaje Republika. Iako se nada da će videti majku Mariju Kulić, to se izgleda neće dogoditi.

- Miljana je došla u Niš u bolnicu na kontrolu, u 18h kreće nazad, ne znam da li će videti Mariju, ona to ne želi - počinje naš izvor koji dodaje da Marija ne želi da čuje za ćerku:

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić otišla na kontrolu

- Ne zanima je više, ljuta je i neće da je vidi. Rekla je da je u kuću neće primiti, da sad ide u Derventu. Očajna je. Svi smo znali da će se pomiriti sa Zolom, osim Marije, ona samo ponavlja da joj je verovala, jer joj je Miljana obećala da se neče pomiriti i da im neće ponovo isto uraditi. Miljana patološki voli Zolu, tu pomoći nema. Ne znam da li će joj Marija ovo oprostiti, sad ne želi da čuje za nju, samo je Tijana zanima - kaže naš izvor i dodaje:

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Mariju Kulić sad zanima samo Tijana

- Tijana je dobro, oporavlja se, u gipsu je, ali kako je mogla, odlično je prošla. Marija se brine za nju i ništa je drugo ne interesuje.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading