SVE OPERACIJE LIDIJE OCOKOLJIĆ NA VIDELU: Cecina sestra promenila izgled, ovakvu je nikada niste videli! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.05.2022

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Cece Ražnatović uradila je nekoliko zahvata!

SVE OPERACIJE LIDIJE OCOKOLJIĆ NA VIDELU: Cecina sestra promenila izgled, ovakvu je nikada niste videli! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić

Sestra Cece RažnatovićLidija Ocokoljić, oduvek je važila za lepoticu, koja je veoma slična pevačici, a opet na neki način različita od nje. 

Ceca je uvek bila vatrena crnka, a Lidija nežna plavuša, čiji izgled je pratio, kako je Ražnatovićka tvrdila, i potpuno drugačiji temperament od njenog. Naime, pevačica je jednom prilikom istakla da je njena mlađa sestra, za razliku od nje, smirena i staložena, te da Anastasija dosta liči na nju.

Republika

Foto: Instagram.com

Lidija Ocokoljić i Ceca Ražnatović

 

Iako je oduvek bila lepotica, Ceca je, kao što se može primetiti, a ona to nikada nije ni krila, imala neke korekcije na svom licu i telu, dok je Lidija negovala prirodan izgled sve donedavno.

Republika

Foto: ATA Images

Lidija Ocokoljić operacije

 

Inače, Lidija se prošlog vikenda pojavila na otvaranju salona mlade Anastasije, a tom prilikom su mogli da se vide zahvati na licu koje je radila. Lidija je inače povećala usne, podizala jagodice, što je vrlo primetno na njenom licu. No, pored toga, Lidija je poput sestre Cece oduvek negovala damski izgled. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading