Nije mogla više da IZDRŽI! Kija ISPROZIVALA Slobu, pa je fanovi POPLJUVALI: Siromašna si i NEUSPEŠNA! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.05.2022

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar prozvala je Slobu Radanovića zbog kuće u VIšnjičkoj banji.

Nije mogla više da IZDRŽI! Kija ISPROZIVALA Slobu, pa je fanovi POPLJUVALI: Siromašna si i NEUSPEŠNA! (FOTO)

Foto: ST/P. DIVAC/republika/printscreen/youtube.com

Kristina Kija Kockar aktivna je na društvenim mrežama, naročito na Tviteru, a ovaj put je potkačia svog bivšeg supruga Slobu Radanovića zbog Višnjičke banje u kojoj je nedavno kupio velelepnu volu.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Kija Kockar i Sloba Radanović

I dok Radanović nikada ne komentariše svoju bivšu ženu u javnosti, Kockareva koristi svaku priliku da ga potkači i prozove.

Jedan tviteraš je napisao: "Ponekad me je sramota da kažem odakle sam, pa kažem da sam iz Beograda", a na to je prva odgovorila Kija:

- Višnjička Banja. Sela treba negovati - aludirala je na Slobu koji je kupio tamo velelepnu vilu, a njegovi fanovi su je žestoko napali.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Kija Kockar na Tviteru

- Misliš sela poput Mirijeva i Zvezdare gde ti kupuješ jeftine garsonjere od 30 i 40 kvadrata, parama od rijalitija? Pokloni se onima koji su uspešniji i bogatiji od tebe, a nemoj ljubomorisati. Te kuće u Višnjickoj banji su mnogo skuplje od tvojih "nekretnina".

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Kija Kockar o kući Slobe Radanovića

- Nismo krivi što je Kija siromašna i neuspešna. I što živi na beogradskoj periferiji u jeftinim garsonjerama. Pa ljubomoriše i pljuje one koji su bogati i uspešni. Ovo smo čekali, nije mogla više da izdrži, morala je da se oglasi. Kompleksi i ljubomora je udaraju na sve strane.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Coka

14.05.2022 21:05

hhaha, nju i daje boli Slobin novčanik. Duvaj ga Kiki...konačno je vreme ako te neko uopšte želi u svom životu nadješ partnera.... Ne voli te i priči kraj....