LEGENDARNI FUDBALER PROGOVORIO: Šta PSŽ želi? NAJGORE igrače na svetu?

Autor:

Sport

14.05.2022

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se u javnosti.

LEGENDARNI FUDBALER PROGOVORIO: Šta PSŽ želi? NAJGORE igrače na svetu?

Foto: Tanjug/AP

Igrači PSŽ-a

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo komenatarisao je svoj bivši klub PSŽ, koji je osvojio francusku ligu, ali godinama bezuspešno pokušava da osvoji Ligu šampiona, uprkos ogromnim finansijama koje su uložene.

- Žele da promene sve? I da dobiju šta? Najgore igrače na svetu? Morate da sačekate dok se novi igrači priviknu na stil života i fudbala, mora da se ide korak po korak. Adaptacija na novo je normalna stvar, samo je potrebno strpljenje - rekao je Brazilac.

Jedan od igrača koji je najviše podbacio ove sezone bio je Nejmar.

- Nejmar je jedan od najboljih igrača na svetu. Imao je nekoliko povreda ove sezone, ali kada je 100 odsto spreman, onda je zaista od velike važnosti za tim. Nejmar, Di Marija, Mesi... Najbolji igrači su na okupu i ako nisi zadovoljan njima, s kim onda misliš da igraš - dodao je Ronaldinjo.

 

 

Osvrnuo se na predstojeće finale Lige šampiona između Real Madrida i Liverpula.

- Radi se od dva odlična tima, s odličnim igračima i želim im sreću i jednima i drugima. Real Madrid je veoma dobar, dobro igraju, ali pošto mnogo volim Barselonu navijaću za Liverpul - zaključio je.

Finale će biti odigrano u Parizu, 28. maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading