ODJEKNULO KAO BOMBA! Dalila i Anđelo ZAVRŠILI U KREVETU: Razmenjivali NEŽNOSTI, POGLEDAJTE šta mu Dragojevićka radi pred SVIMA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.05.2022

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila i Anđelo razmenjivali nežnosti!

ODJEKNULO KAO BOMBA! Dalila i Anđelo ZAVRŠILI U KREVETU: Razmenjivali NEŽNOSTI, POGLEDAJTE šta mu Dragojevićka radi pred SVIMA! (VIDEO)

Foto: youtube printscreen

Noćas je Dalila pokušavala na sve načine da privuče Anđela Rankovića, a nakon gašenja svetla u spavaćoj sobi, Anđelo Ranković je prišao Dalili Dragojević i snažno je zagrlio, te su ostali zagrljeni.

Potom je seo pored nje, a ona je počela da se namešta ispred njega, ida očekuje poljubac od njega, a dobila je samo prijateljski poljubac u obraz.

Dragojevićka nije odustala ni nakon ovoga, ali Anđelo još nije bio spreman da ode korak dalje. 

Ipak, došlo je do mini preokreta. Dalila je počela da ljubi Anđela po vratu, a on joj je uzvratio tako što ju je poljubio u obraz. Dragojevićka je ustala iz kreveta i pozdravila se sa njim, ali ipak nije otišla do izolacije.

BONUS VIDEO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
elena

11.05.2022 07:32

namece se kurvisljak decku da dokaye da je riba a od r nist drolja najobicnina

Dr "Frojd"

11.05.2022 07:42

Treci joj muskarac u ovom rijalitiju. I, tu nije kraj . Otkrila se kakva je , jer , u " lazi su kratke noge " . Jadni njeni roditelji, kada im se obrati da imaju najcasniju kcerku. 🤣🤣🤣

Darko

11.05.2022 08:06

Majka i ujka su sigurno ponosni na njega. Uspeo je u zivotu.

Ana

11.05.2022 08:26

Ima li ova devojka mrvicu dostojanstva i samopoštovanja. Ona mu se nudi bez srama i već zaboravila na tugu i bol zbog Dejanove priče o njenom životu i porodici. Gde je bol što joj otac neče uzeti "prljavi" novac da ode na "sveto mesto" o kojem sanjaju svi ljudi njegove vere. Dalila sve zaboravila i posvetila se tome da dovuče trećeg muškarca u svoj krevet, sve za 8 meseci. I Dalili i Anđelu je karakter ispod nule a alkohol im sinoć otkriva namere. Uh, nebih volela da sam ja roditelj ovakvim ljudima.