DALILA SKOČILA NA DEJANA: Zadrugarki puk'o film, POLILA FLAŠOM BIVŠEG PARTNERA pa ga RASKRINKALA: PROMENIO SI VERU, zašto kriješ da ideš u džamiju?!

Autor:

Zadruga

09.05.2022

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je umalo ozbiljno nasrnula na Dejana.

DALILA SKOČILA NA DEJANA: Zadrugarki puk'o film, POLILA FLAŠOM BIVŠEG PARTNERA  pa ga RASKRINKALA: PROMENIO SI VERU, zašto kriješ da ideš u džamiju?!

Foto: Printscreen RTV Pink

Dejan Dragojević i Dalila su imali nikad veći sukob u Zadruzi 5. Došlo je čak i do fizičkog kontakta, kada je Dalila polila Dejana flašom.

- Previše si se ti zakačio za moju majku. Tvoj brat ti je napunio glavu pa sada mene ovde kanališ, nemoj molim te da ponovo platiš sve i da te košta kao onda kada te je ostavio sa džakovima. Hvala Bogu da sam se rešila ove rijaliti porodice! - urlala je Dalila, koja je optužila Dejana da radi islamski ritual.

Foto: Printscreen RTV Pink

Dalila Dejan Dragojević sukob

 

Znam ja odlično tvoje fore, znamo odlično šta radiš u šest ujutru! - nastavila je Dragojevićka.

- Misliš na abdest? - smejao se Dejan.

Foto: Printscreen RTV Pink

Dalila Dragojević se svađa sa Dejanom

 

- Da naravno, na abdest, jasno je svima - odgovorila je Dalila.

- Pokušavaš mene da poniziš a ti si sramota - uzvratio je Dejan.

Dalila je polila Dejana flašom, a nakon toga je opet nasrnula na njega, ali nije došlo do većeg okršaja.

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Dalila Dragojević polila Dejana flašom

 

- Od tebe ološu, mom ocu ne treba ništa od tebe! Nećeš ga u životu videti više! Znam šta si želeo! Sa mnom nikada nećeš biti, a želeo si kad izađemo odavde! Znam šta si planirao, da odeš kod njega, ali te tvoje mućke neće proći. Kajem se zbog svake godine što sam bila sa njim - očajna je Dalila.

- Htela sam da ga pošaljem na hadž, jer mu je to životna želja. Ja sam želela da ga tamo pošaljem, a džukela je danas rekla da nemam pravo da obradujem oca jer sam na prostituciju ovde uspela. Kajem se za svaku godinu sa tobom! On tačno zna gde mene da udari, da bih ja napravila ovo što bih napravila. Što ne kažeš ljudima da si promenio veru? - pitala je Dalila Dejana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading