SANDI KOJIĆ IZAŠAO IZ ZADRUGE, pa otkrio da li će i dalje snimati filmove za odrasle: Bivši zadrugar FRAPIRAO ODGOVOROM

Autor: Ognjen Bogdanović

Zadruga

09.05.2022

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandi Kojić, dao je prvi intervju po izlasku iz "Zadruge 5" za Republika.rs, te izneo svoje planove.

SANDI KOJIĆ IZAŠAO IZ ZADRUGE, pa otkrio da li će i dalje snimati filmove za odrasle: Bivši zadrugar FRAPIRAO ODGOVOROM

Foto: Republika.rs

Rijaliti učesnik Sandi Kojić nakon što je napustio rijaliti ,,Zadruga 5”, prvi put se oglasio za portal Republika.rs i otkrio sve pikanterije sa Šimanovačkog imanja. Prilikom razgovora Sandri nam je otkrio da je nakon rijalitija napustio Srbiju i uputio se ka rodnoj Sloveniji.

- Evo me u Sloveniji, samo što sam stigao kući. Stvarno sam srećan, prezadovoljan sam učešćem, malo sam se blamirao, ali dobro, sve je to za šouprogram. Bilo je lepo dok je trajalo, osam meseci sam proveo tamo, nemam nijednu zamerku, ukazala mi se prilika koju nisam mogao da propustim i hvala produkciji koja me je pozvala da učestvujem u ovako velikom projektu - započinje Sandi za Republika.rs i otkriva što mu je porodica poručila nakon što je stupio u kontakt sa njima:

Foto: Republika.rs

Sandi Kojić snimao je filmove za odrasle

 

- Čuli smo se, sve je u redu, svašta sam uspeo da pročitam da se pisalo, ali o svemu ću otvoreno pričati, samo da dođem malo sebi. Vi ste prvi kome se javljam. Porodica je super, samo su pozitivni komentari, nisam video nešto loše baš toliko. Pisalo se nešto, eto, svako verovatno treba da prođe kroz to.

Budući da se pre rijalitija bavio snimanjem filmova za odrasle, zanimalo nas je da li će nastaviti sa tim biznisom:

- Jao dobri ste! P ne znam, videcu, nisam još za bacanje, pa polako. Tek sam izašao iz rijalitija, videću. Ako bude dobra ponuda, što da ne, ja nemam taj problem, ja volim život pred kamerama, pa ćemo videti, obavestiću vas o tome sigurno - govori Sandi za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading