Otkrivena istina STRAVIČNOG UDESA u Nišu! Vozač Audija OSUĐIVAN zbog ORUŽJA, divljao po gradu: Malo je falilo da dođe do MASAKRA!

Autor:

Zadruga

08.05.2022

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno kako je došlo do udesa u Nišu.

Otkrivena istina STRAVIČNOG UDESA u Nišu! Vozač Audija OSUĐIVAN zbog ORUŽJA, divljao po gradu: Malo je falilo da dođe do MASAKRA!

Foto: shutterstock/printscreen

Sinoć je u Nišu došlo do teške saobračajne nesreće u kojoj je petoro osoba povređeno, a među njima i Tijana Kulić (27) sestra Miljane Kulić.

Republika

Foto: ticakulic

Tijana Kulić sinoć je imala udes u Nišu

Naime, ona je bila u automobilu marke ''Audi'' kojim je upravljao Nišlija M.Z. (34), koji je ogromnom brzinom prvo udario taksi vozilo, a potom se zabio u izlog jedne prodavnice. Prilikom udesa je lakše povređen i taksista.

Kako svedoci tvrde, samo je pukom srećom izbegnuta potpuna nesreća i masakr, jer je Dušanova ulica u kojoj se dogodila nesreća bila puna mladih.

- Da taksista nije pobegao skroz desno, ne bi ostao živ. Vozač „audija“ je rušio sve pred sobom, oborio je i saobraćajni znak pre nego što se zaneo i udario u vrata te prodavnice. Išao je pravo na grupu devojaka ali je uspeo da skrene na suprotnu stranu i izbegne da ih pregazi. Da mu se neko našao na putu, sigurno bi bilo mrtvih – rekao je jedan Nišlija, prenosi Informer.

Republika

Foto: ticakulic

Tijana Kulić povređena u udesu

- Ja sam neposredno pre toga bio na Trgu kralja Aleksandra, to je par kilometara od Dušanove, kada se taj „audi“ zaleteo na mene. Za dlaku je falilo da me „oduva“. Morao sam da zaustavim vozilo da se smirim, bio sam u šoku – kazao je on.

Kako prenosi Informer, vozač „audija“ i Kulićeva su zadržani na lečenju u niškom UKC zbog težine povreda, dok je ostalih troje otpušteno kući.

Inače, vozač i suvozač su osuđivani zbog nasilničkog ponašanja i nošenja oružja. 2018. godine su na Trgu kralja Milana ispred kafića „Manila“ učestvovali u sukobu koji je kulminirao teškim ranjavanjem policajca na dužnosti Miloša Miloševića i radnika obezbeđenja Aleksandra Đorića. Njihov prijatelj je zbog teškog ubistva u pokušaju pravnosnažno osuđen na 18 godina zatvora, dok je suvozač A.Ž. zbog nasilničkog ponašanja i nedozvoljenog držanja oružja dobio dve godine i deset meseci zatvora i novčanu kaznu od 120.000 dinara dok je M.Z. osuđen na dve godine robije uz obavezu da plati 150.000 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading