Dušanov povratak sve bliži, Tanja prolazi korz AGONIJU! Pevačica živi u STRAHU, unajmila i OBEZBEĐENJE!

Autor:

Zabava

08.05.2022

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić u strahu od Dušanovog povratka u Srbiju.

Dušanov povratak sve bliži, Tanja prolazi korz AGONIJU! Pevačica živi u STRAHU, unajmila i OBEZBEĐENJE!

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay,E-Stock, D. Kadić

Pevačica Tanja Savić nikako da pronađe svoj mir. Taman što je počela da gradi nov život sa sinovima Maksimom i Đorđem, daleko od Australije i supruga Dušana Jovančevića, on je odlučio da dođe u Srbiju i zagorča život bivšoj supruzi. 

- Otkako je čula da Dušan namerava da dođe u Srbiju, Tanja je u panici. Ona je s tim čovekom prošla kroz pakao i taman kada je pomislila da se sve sredilo, on je ponovo uspeo da je povredi i zastraši. Tanja trenutno prolazi kroz agoniju, nekoliko dana je preplakala i odlučila je da se ovoga puta bori do kraja i da nipošto ne dozvoli da joj Dušan ponovo uzme decu - rekao je izvor za Alo i dodao:

Republika

Foto: ATA Images

Tanja Savić

- Ne želi da Maksim i Đorđe posumnjaju u nešto i trudi se da ne vide strah u njenim očima. Ne želi da oni počnu da se plaše i da dobiju traumu. Upravo zbog toga je odlučila da unajmi privatno obezbeđenje. Tanja Dušana najbolje poznaje, godinama su živeli zajedno i zna na šta je sve spreman, upravo zbog toga se i odlučila za ovakav korak.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tanja Savić sa sinovima

- Ona se raspitala preko nekih prijatelja koji su joj preporučili jednu agenciju za privatno obezbeđenje. Momak koji je čuva prošao je kroz specijalnu obuku, on je prati na nastupe, i na raspolaganju joj je kad god ga pozove. Zadužen je kako za njenu tako i za bezbednost njenih sinova - rekao je izvor koji je opisao pevačicin život sa pojačanim obezbeđenjem:

Republika

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Dušan Jovančević se vraća u Srbiju

- Iako ima obezbeđenje, Tanja izbegava da ide na mesta gde su velike gužve. Viđa se samo s najbližim ljudima koji joj prijaju i trudi se da svaki slobodan trenutak provede van Beograda. Ljudima koji je ne poznaju dobro izgleda kao da se vratila svakodnevnim navikama, što joj je i cilj, ali je konstantno na oprezu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading