KAKO BEZ NJEGA? Glavobolja na Malom Kalemegdanu: Zvezda ostaje bez VELIKE UZDANICE pred završnicu ABA lige?!

Autor:

Sport

08.05.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Radonjić zabrinuo Delije uoči ključnih okršaja na Jadranu.

KAKO BEZ NJEGA? Glavobolja na Malom Kalemegdanu: Zvezda ostaje bez VELIKE UZDANICE pred završnicu ABA lige?!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Ognjen Dobrić i Nikola Kalinić

Košarkaši Crvene zvezde mogli bi da u polufinalnu seriju ABA lige protiv Cedevita Olimpije uđu oslabljeni neigranjem tri važna igrača. Trener crveno-belih Dejan Radonjić otkrio je da Ognjena Dobrića, Branka Lazića i Majka Cirbesa još uvek muče povrede zbog kojih bi pomenuti trio mogao da propusti prvi susret sa Ljubljančanima.

Njihov izostanak crnogorski stručnjak označio je kao veliki hendikep, a to se prvenstveno odnosi na Dobrića, koji godinama važi za veliku uzdanicu kluba sa Malog Kalemegdana.

Imamo još nekoliko dana do tog meča u kojim treba da dođemo do spoznaje da li i koliko možemo da računamo na njih. Svakako bi nam bilo jako značajno da budemo u kompletnijem sastavu, što zbog konfiguracije našeg tima, ali i protivnika. Nadam se da ćemo naredne dane iskoristiti kako bismo i njih doveli u stanje da igraju, mada je u ovom trenutku jako teško reći da li će oni uopšte biti u stanju da nam koliko-toliko pomognu. Nešto konkretnije možemo da kažemo pred sam meč - istakao je Radonjić u intervjuu za "Mozzartsport".

Republika

Foto: Starsport

Dobrić, Lazić i Cirbes brinu Radonjića

Zvezda će ugostiti slovenačkog predstavnika u četvrtak od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić", a finale regionalnog takmičenja izboriće tim koji prvi ostvari dve pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading