Miljanina sestra doživela STRAVIČAN UDES! Tijana Kulić sinoć u Nišu POVREĐENA nakon što se auto ZABIO u prodavnicu, HITNO prevezena u BOLNICU!

Autor:

Zadruga

08.05.2022

06:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Kulić doživela tešku saobraćajnu nesreću sinoć.

Miljanina sestra doživela STRAVIČAN UDES! Tijana Kulić sinoć u Nišu POVREĐENA nakon što se auto ZABIO u prodavnicu, HITNO prevezena u BOLNICU!

Foto: youtube printscreen

Sinoć je došlo do stravičnog udesa u Nišu, kada je vozač automobila marke ''audi'' najverovatnije izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u prodavnicu. Povređeno je petoro lica, a među njima i sestra Miljane Kulić, Tijana Kulić, prenosi Pink.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Tijana Kulić

Tijani je povređeno rame, kuk i nagnječene su joj jagodice, a još uvek nije poznato da li je ona bila u automobilu, da li je njime upravljala ili je povređena kao pešak. Hitna pomoć u NIšu odmah je hospitalizovala povređene koji su poslai na dijagnostiku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Kulic (@ticakulic)

 

– Prešao je u suprotnu traku, taksista je za dlaku izbegao direktan sudar jer je pobegao skroz desno uz trotoar ali ga je vozač „audija“ ipak zakačio. Vozač „audija“ je nastavio da se kreće velikom brzinom, umalo je pogazio grupu devojaka koje su stajale ispred kafića, a zatim je potpuno izgubio kontrolu nad automobilom i udario u ulaz prodavnice – priča jedan od očevidaca nesreće.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lulu

08.05.2022 07:07

A Miljana je? Poznata srpska pijanistica, knjizevnica, karakterna glumica, ministarka, lekar sa mnogo naucnih radova?