Marija Kulić VAN SEBE, otkrila detalje JEZIVOG UDESA ćerke Tijane: Polomljena je, ne seća se ni DATUMA ROĐENJA!

Autor:

Zadruga

08.05.2022

06:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić otkrila detalje udesa.

Marija Kulić VAN SEBE, otkrila detalje JEZIVOG UDESA ćerke Tijane: Polomljena je, ne seća se ni DATUMA ROĐENJA!

Foto: shutterstock/printscreen/zadrugaofficial

Nakon vesti da je u stravičnom udesu koji se sinoć dogodio u Nišu među povređenima i sestra Miljane Kulić Tijana Kulić, oglasila se i Marija Kulić koja je otkrila šta se dogodilo.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Tijana Kulić povređena u udesu u Nišu

- Istina je. Rame joj je polomljeno, prevezla se od jednog mesta do drugog sa nekim nenormalnim ludakom, preko 100 kilometra na čas je išao u Dušanovoj ulici. Ničega se ne seća! Umrla sam od straha, do sad smo bili u bolnici, ja sam se vratila kući jer Željko spava. Moj brat je do sad bio s njim, pa je otišao, a Siniša se vratio u bolnicu da joj odnese stvari - rekla je Marija uznemireno za Pink i dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić o udesu u Nišu

- Petoro je povređeno, strašan je udes bio... Desno rame joj skroz polomljeno i ima nagnječenje kuka. Prošla je kroz ceo skener, glava nije povređena, ali se ničega ne seća. Ne seća se ni datuma rođenja, ni svog ni bilo čijeg, ni ništa... Mora da ostane u bolnici do sutra, pa ćemo videti šta dalje. Uključiće je na infuziju protiv bolova. Razgovarala sam sa neurohirurgom i ortopedom, stavili su joj gips na rame dok sam još bila sa njom u bolnici. Na glavi nema ni krvarenja, nema ni preloma, glava je u redu. Kuk je samo nagnječen, nije polomljen. Auuu, ovo je strašno.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading