Grujina bivša snima PESMU sa OVIM zadrugarom: Nikola će POLUDETI kada bude saznao ko je u pitanju, sprema se LOM! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.04.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša devojka Nikole Grujića Gruje, Sandra Bakša, je rešila da snimi duetsku pesmu sa bivšim zadrugarom Đoletom Kraljem.

Grujina bivša snima PESMU sa OVIM zadrugarom: Nikola će POLUDETI kada bude saznao ko je u pitanju, sprema se LOM! (FOTO)

Foto: Ognjen Bogdanović

Sandra Bakša, bivša zadrugarka i bivša devojka Nikole Grujića Gruje je rešila da snimi duetsku pesmu sa Đoletom Kraljem.

Republika

Foto: Republika.rs

Nikola Grujić Gruja, zadrugar

Naime, kako je Republika.rs saznala pevačica je rešila da snimi duet sa bivšim zadrugarom, a kako je naš izvor saznao njih dvoje su se već sve dogovorili.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Bakša, Grujina bivša devojka

Inače, Bakša je po ulasku u Zadrugu otkrila da je imala aferu sa oženjenim Grujom nakon što je bila u spotu za njegovu pesmu.

Republika

Foto: Dimitrije Milošević

Sandra Bakša, Grujina bivša devojka

- Snimali smo spot, ja sam prespavala kod njega i imali smo s*ks - ispričala je tada Sandra, a Nikola je ovo oštro demantovao.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Đole Kralj, bivši zadrugar

Podsetimo, nije prvi put da "bivše" nakon Zadruge pređu u pevačice, pa smo tako imali situaciju sa Kijom Kockar i Slobom Radaovićem. Kija je doživela javnu prevaru od strane pevača, a nakon toga njena karijera je poletela i sada važi za jednu od uspešnijih pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading