Bivša zadrugarka se JAVNO ODREKLA Nenada Aleksića: Ša nije SVESTAN DRAME koja se odvija napolju! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.04.2022

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Batos, bivša zadrugarka, je rešila preko svog Instagram profila da se javno odrekne prijatelja i repera Nenada Aleksića Ša.

Bivša zadrugarka se JAVNO ODREKLA Nenada Aleksića: Ša nije SVESTAN DRAME koja se odvija napolju! (FOTO)

Foto: ATA Images

Nenad Aleksić Ša

Bivša učesnica "Zadruge" Jelena Batos je već duže vreme na meti zadrugara, a ona je rešila da uđe u prošlu sezonu kako bi osvestila svog prijatelja Nenada Aleksića Ša

Republika

Foto: ATA Images

Nenad Aleksić Ša, zadrugar

Njih dvoje su se tokom prošle godine sudarali više puta, a kada su izašli Ša je objasnio Jeleni da se tako ponašao zbog određenih ljudi napolju, a sada je rešio opet da razveže jezik o njoj, pa je tako ona rešila da na svom Instagram profilu iznese celu istinu.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Objava Jelene Batos

- Kada je ušao mi smo ostali opet u drugarskom odnosu. Ja sam mu poželela sreću i iskreno se nadala da će sebe sada predstaviti u boljem svetlu jer on živi od naroda ja ne. Ja sve što sam uradila je bilo iz drugarske namere, ja nisam ušla da ga osvojim, ja sam ušla da ga osvestim - napisala je Jelena uz priloženu sliku njihovog dopisivanja.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Objava Jelene Batos

- Ovo je samo jedan deo kukanja, dok sam ja celo vreme pokušavala da ga dignem iz depresije i dajem mu ideje da nešto novo započne. Čak je ovu ideju moju njemu, pomenuo unutra neki dan da bi voleo sa majicama i nadpisima da počne. A ovo ismejavanja mi je sada hvala opet - napisala je Jelena.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Objava Jelene Batos

- Eto rekla sam svoje mišljenje i od sada stavaljam tačku na ovo prijateljstvo jer ovo više nije onaj stari Nenad, ovog novog ne želim da poznajem niti poznajem iskreno rečeno... Mogu slobodno da kažem da on ne zaslužuje prijatelja poput mene. I drago mi je videti kako on i Marta sede i ogovaraju MENE nakon svega što sam za njih uradila, a njih dvoje bili u najgorem ratu. Drago mi je jer su napokon shvatili da su isti, DVE BUDALE, DVA MANIPULATORA I LAŽOVA! - napisala je Jelena, piše Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading