Biljana Dragojević ŽESTOKO potkačila Marka Đedovića: Nije štedela reči, spomenula i SKAKANJE sa mosta! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.04.2022

06:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević se oglasila na svom Instagram nalogu i žestoko potkačila Marka Đedovića nakon njegovog izlaganja.

Biljana Dragojević ŽESTOKO potkačila Marka Đedovića: Nije štedela reči, spomenula i SKAKANJE sa mosta! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marko Đedović je rešio sinoć da prokomentariše odnos između Miljane Kulić, Lazara Čolića Zole i Nenada Macanovića Bebice, a tim povodom ih je nazvao dramom Dejana Dragojevića za siromašne.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Biljana Dragojević

Marko je istakao i da su oni verovatno deca koja su ostavljena komšiluku na čuvanje, dok su njihovi roditelji imali intimne odnose sa drugim ljudima.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Biljana Dragojević

Sada se oglasila i Biljana Dragojević, koja je žestoko potkačila Đedovića.

 

 

- Ne znam na šta aludira Đeda... Dejan uopšte nije u priči ali... Da li je Đeda bio zapostavljen i ćuškan u ćošak, dok je njegova mama štrikala po selu, pa je zato skakao sa mosta. Pitam?! - napisala je Biljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sustina

03.04.2022 13:00

Kakav god, Djedovic je spasio vaseg sina. Dejan je dobar za svoje devojke ali nije dobar prijatelj. Odrekao se Djedovica i Sandre dva puta iako su mu bili iskreni prijatelji. Dok sam u problemu, valjate mi, a kad nemam problema sutnucu vas. E to je povredilo Djedovica i zato je poceo da prica negativno jer ne moze da se iscudi. Dejan ih se odrekao jer mu je Aleks stalno zvocala i sumnjala u sve. Tako mu je zvocala za Sandru a on zbog toga sutnuo Sandru i cak bio surov. Vidi se da Aleks Dejanu za sve i svasta sumnja i zvoca, a on umesto da joj kaze da oladi, on rasteruje ljude koji su ga spasili. Njih je Dejan izdao i imaju prava da kazu to. Neka se zapita Bilja kako je to kad te neko odbaci zbog zene a nisi mu skrivio nista. Dejan je izdao prijatelje i treba ih razumeti ako sad iz povredjenosti nesto kazu negativno. Bolje da mama Bilja razume Djedu jer on pokusava da objasni da ne mozes zbog zene pljunuti po majci i prijateljima. Samo mu je dobro govorio ali ostrijim recima