POTPUNI PREOKRET: Sada će moći da odahnu, iskusni fudbaler ostaje u klubu do kraja karijere!

Autor:

Sport

03.04.2022

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne tako davno, činilo se da su jedan od najboljih napadača današnjice i njegov aktuelni klub blizu okončanja saradnje. Međutim, čini se da je došlo do velikog preokreta...

POTPUNI PREOKRET: Sada će moći da odahnu, iskusni fudbaler ostaje u klubu do kraja karijere!

Foto: Tanjug/AP

Naime, prema poslednjim informacijama koje stižu sa Ostrva, Mohamed Salah i Fudbalski klub Liverpul blizu su dogovora o nastavku saradnje čime bi egipatski reprezentativac ostao na "Enfild Roudu" do završetka karijere.

Kako prenosi britanski "Miror", Salah je prvo odbio ponudu od 400.000 funti nedeljno, ali se rukovodstvo kluba ipak odlučilo da navedenu ponudu "pojača", što je bilo dovoljno Salahu da definitivno prelomi i ostane stanovnik "grada Bitlsa" do okončanja svoje profesionalne karijere.

 

 

Treba napomenuti da je aktuelni ugovor vezivao Salaha za "Crvene" do leta 2023. godine, a već se u medijima spekulisalo da su za njegove usluge zainteresovani PSŽ i Barselona.

Nakon najnovijih informacija, trener Jirgen Klop moći će da odahne i u finišu aktuelne sezone posveti se borbi za šampionski pehar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading