ŽESTOKA MAKLJAŽA U ZADRUZI: Batinjanje MENSURA I OSMAKČIĆA doseglo VRHUNAC, Viki Mitrović POGOĐENA FLAŠOM, Ajdarpašić NOKAUTIRAN U GLAVU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.03.2022

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karambol u Zadruzi dosegao vrhunac!

ŽESTOKA MAKLJAŽA U ZADRUZI: Batinjanje MENSURA I OSMAKČIĆA doseglo VRHUNAC, Viki Mitrović POGOĐENA FLAŠOM, Ajdarpašić NOKAUTIRAN U GLAVU! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

U Zadruzi je snoć došlo do skandalozne tuče, kada je Mensur Ajdarpašić besno uleteo u Belu kuću i zaleteo se na Marka Osmakčića, te udario Viktoriju Mitrović i njega flašom, a Osmakčić mu je zatim uzvratio pesnicom.

Sve se desilo za vreme reklama i Mensur je prvo šutnuo Marka u nogu, posle čega mu je on uzvratio, a povređena je bila i Viktorija.

Pale su najteže uvrede, a Viktorija je sedela i držala se za povređenu ruku. Osmakčić je dodatno pobesneo braneći Vitkoriju, a obezbeđenje je odmah uetelo u Belu kuću.

"Nećete vi na moju devojku", vikao je Marko i psovao Mensura, a devojke u Zadruzi su vrištale i plakale.

"Malo sam ga iznokautirao, vidiš mu ono crveno na glavi", govorio je besan Osmakčić.

Mensur se pre ovoga sukobio i sa Dejanom Dragojevićem, ali i sa Filipom Carem, a do agresivnog ponašanja je došlo kada su počeli jedan drugom da pominju porodice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading