Krle RASKRINKAO Dejana i Dalilu! Bivši zadrugar kod misice otkrio TAJNE Zadruge! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

24.03.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija u produkciji Republika TV-a, svakog četvrtka u 20 časova na portalu i Jutjub kanalu Republika.rs, sa najaktuelnijim temama i gostima iz rijaliti šou programa Zadruga.

Krle RASKRINKAO Dejana i Dalilu! Bivši zadrugar kod misice otkrio TAJNE Zadruge! (VIDEO)

Foto: Petar Divac /RepublikaTV

Jovana Ljubisavljević Stefan Krstović Krle

Jovana Ljubisavljević je u ovonedeljnoj emisiji ''Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević'' ugostila Stefana Krstovića Krleta koji je nedavno napustio Belu kuću, a koji je ovom prilikom otkrio sve tajne ''Zadruge'', ali je progovorio i o emotivnom statusu u rijatilju.

- Hvala Bogu da nisam ni sa jednom bio, jer mislim da mi nijedna ne bi odgovarala. Na vreme sam izašao da ni sa Monikom ne bude ništa. Ja sam se malo zaigrao, svako ko dođe novi tamo, ja ga dočekam bilo to muško, žensko i hranu i da pomognem i sve, kada je ona došla nije se snašla, svi su je napadali, pogubila se malo i čovek kada tamo provodi više vremena sa nekim veže se - iskren je Krle.

Republika

Foto: ST/P.Divac

Stefan Krstović Krle o ljubavi u Zadruzi

Krle se dotakao i neizostavne teme Filip Car, Dalila Dragojević i Dejan Dragojević.

- Mislim da je sve to bio dogovor, nije bio dogovor da ona bude sa nekim u vezi, nego mislim da su se oni dogovorili da ona flertuje sa nekim i daje lažnu nadu, ali ona se zaigrala, naletela na pogrešnu osobu i zaljubila se. Mislim da je tu kriv Dejan koji je sve to dozvolio, ali mislim i da će na kraju biti njih dvoje zajedno - kaže Krle.

Republika

Foto: ST/P.Divac

Stefan Krstović Krle o Dejanu i Dalili

Kako se mnogo spekulisalo o njegovom i Marijane Zonjić odnosu, Krle kaže da je tek sad video kakva je ona:

- Znao sam ja neke stvari i spolja, ali nismo toliko vremena provodili zajedno, nisam obraćao pažnju, tek kada sam ušao video sam neke stvari koje mi nisu pale na pamet. Ja nikada ne bih spomenuo šta je bilo između nas, ali je ona neke neistine iznela o meni, kako su me hapsili, pa me njen otac vadio iz zatvora, gluposti, tako je samo ocu mogla da napravi problem koji je inspektor.

Šta je Krle još rekao pogledajte u video snimku na početku teksta.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

24.03.2022 19:46

Opet je bila dobra i zanimljiva priča o zadrugarima. Simpatični i iskreni dečko Krle iskren je bio i večeras kao što je bio i za vreme boravka u Zadruzi. Nema kod njega uvijanja i umotavanja, ne ulepšava ni svoje mane i ne pravda se kao mnogi kad iziđuniz rijalitija. Lepa Jovana, lepa i spontana kao i dosad. Bravo deco, šteta što emisija ne traje duže, prebrzo se završi.