KULIĆKA PROGOVORILA O FOTKI POLNOG ORGANA SVOG DEČKA KOJI KRUŽI: Evo šta se krije iza EKSPLICITNE slike, OVO JE JEDINA ISTINA!

Autor:

Zadruga

23.02.2022

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić otkrila istinu o necenzurisanoj fotki njenog dečka koja kruži internetom.

KULIĆKA PROGOVORILA O FOTKI POLNOG ORGANA SVOG DEČKA KOJI KRUŽI: Evo šta se krije iza EKSPLICITNE slike, OVO JE JEDINA ISTINA!

Foto: youtube.com/printscreen

Miljana Kulić našla se u centru skandala kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju polnog organa svog dečka, Nenada Macanovića.

Svi su odmah pomislili da se par posvađao, te da je objavila spornu fotografiju u naletu besa, ali istina je sasvim drugačija. Kulićeva je sada za Informer objasnila o čemu se tačno radi.

Naime, Instagram nalog bivše zadrugarke neko vreme je bio hakovan.

- Meni je nalog hakovan. To nije njegova fotografija, a nalog sam vratila malopre. Hakeri su ti koji su objavili fotografiju i tagovali njega. To nije moja ruka, nije njegov polni organ. U šoku sam. Jedva sam povratila profil - rekla  je Miljana zabrinuto.

Ono što sve zanima je i da li je na ljubavnom planu sve uredu, te da li su priče o njihovoj svađi laž:

- Da, da. Sve je u redu. U vezi smo, zajedno smo, nismo u svađi - odgovorila je Miljana, a prenosi Informer.

Inače, Miljani ovo nije prvi put da je na meti hakerskih napada, a prema njenim rečima, ne sumnja ni na koga konkretno, te da "ima mnogo hakera" koji bi želeli da joj napadnu profil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Alexa

23.02.2022 20:44

Opet laže. Hiljadu puta nas je lagala.