KAD VIDIM MAJU ŠAMARALA BIH JE DAN I NOĆ! Milica Dabović bez dlake na jeziku: ONA NEMA KONTROLU I GRANICU!

Autor:

Zadruga

05.02.2022

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović i Maja Marinković su iznenadile sve u studiju tokom svog gostovanja u jednoj emisiji.

KAD VIDIM MAJU ŠAMARALA BIH JE DAN I NOĆ! Milica Dabović bez dlake na jeziku: ONA NEMA KONTROLU I GRANICU!

Foto: printscreen/Magazin In

U novoj epizodi emisije "Magazin IN", u kom su gostovale doktorka Nada Macura, bivša zadrugarka Maja Marinković i košarkašicu Milicu Dabović, a u studiju je nastao haos kada je voditeljka postavila prvo pitanje.

Republika

Foto: printscreen/Magazin In

Milica Dabović i Nada Macura u emisiji Magazin In

 

Naime, voditeljka je gošćama postavila pitanje da li su se pravile gluplje nego jesu u životu, a Maja je odmah skočila da odgovori:

- Moram da kažem da sam imala dosta situacija. Neko sam ko je iskren i ne znam da kalkulišem u tim ljubavnim odnosima. Smatram da se žene prave nekada gluplje nego što jesu zarad višeg cilja ili trenutne želje. U mom slučaju, kada ne ide po mom ili mi neka situacija ne odgovara, pa onda odreagujem naivno ili radim stvari koje ne mislim, ali poprilično sam iskrena. Više se vodim srcem, nego što kalkulišem - priča Maja, a košarkašica se odmah nadovezala:

Republika

Foto: printscreen/Magazin In

Maja Marinković i Katarina Živković u emisiji Magazin In

- Ja ne da sam glupa, nego ne mogu da verujem koliko sam ispala glupa u nekim situacijama. Baš kao što je Maja rekla, jer se vodimo srcem. Evo sad kad vidim Maju ovde, ja bih je šamarala dan i noć, baš zato što sam ja prošla sito i rešeto zbog muškaraca i ljubavnih problema. Vidim da ona ima tu dobrotu u sebi, oseća se to i ljudi su mi rekli da je Maja džek i dobar lik, ali kada su u pitanju muškarci ona nema kontrolu i granicu - rekla je Maja, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Miloš

06.02.2022 08:44

Onda neka se ne čudi što bi i nju mnogi šamarali i dan i noć.