DALILA POMOĆU NARUKVICE NA LEVOJ RUCI UVEK VRAĆA DEJANA?! Bivši zadrugar sve ŠOKIRAO detaljima koje je saznao NAKON NAPUŠTANJA rijalitija!

Autor:

Zadruga

20.01.2022

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Izbačeni rijaliti učesnik Bane Đokić progovorio je o svom učešću u rijalitiju ali i o aktuelnim temama iz "Zadruge 5".

DALILA POMOĆU NARUKVICE NA LEVOJ RUCI UVEK VRAĆA DEJANA?! Bivši zadrugar sve ŠOKIRAO detaljima koje je saznao NAKON NAPUŠTANJA rijalitija!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bane je odmah odgovorio na pitanje šta bi promenio da se sada vrati u "Zadrugu 5".

- Odnos sa Dalilom... Mnogo me nervira, tamo kada sam bio, bilo mi je žao, ali nisam mogao sve da vidim, sada mi je slika jasnija - rekao je Bane.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Taj trougao... Zeznuta je situacija, Cara najviše opravdavam jer je bio slobodan. On je meni rekao da će se pomiriti sa Dalilom da bi joj vratio za sve, a onda će biti još gore. Videćete sto posto, on je to izgovorio dok je Maja bila tu. Njega je povredilo to što se Dalila pomirili sa Dejanom, njemu je stalo više do Dalile nego do Maje - pričao je Bane.

- Ko je bio u etno selu kod tebe, jesu bili Maja i Car? - pitala ga je voditeljka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car

 

- Jesu, ja sam znao sve, oni uopšte nisu znali da ja postojim i da moj otac drži to etno selo. Ja sam znao da su oni zajedno pre nego što se to javno saznalo. Car je bio u isto vreme i sa Aleks, a Maja sa Janjušem. Ludilo - pričao je Đokić.

- Kako komentarišeš Dalilino paljenje igračaka? - pitao ga je voditelj.

- To je izgledalo užas, video sam to, čuo sam da ona ima neku narukvicu na levoj ruci i pomazi Dejana i on se vrati njoj. Čuo sam da njoj neke žene šalju neke narukvice koje su omađijane - rekao je Đokić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bane Đokić

 

- Dejana mi je mnogo žao, ja sam pričao sa njim. Čuo sam se i sa Davidom. On ne može bez nje, gleda je kao majku... Iz dana u dan mogu da očekujem neočekivano. Plašim se za njegov život, on u jednom trenutku toliku snagu dobije i prođe kroz staklo... Užas. Rekao mi je da prenesem porodici da se ne brinu da se više neće miriti sa Dalilom - pričao je Đokić u emisiji "Pitam za druga" na RED televiziji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (1)

Loading
jaca

21.01.2022 10:48

verujem da je tako i verujem da mu radi o glavi