MILICA I DALILA SE MEĐUSOBNO TEŠILE: Dragojevička i Veselinovićeva se jadale jedna drugoj, pa shvatile da im je OVA zadrugarka PROBLEM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.01.2022

23:27

Dalila Dragojević i Milica Veselinović skapirale da im je obema glavni problem Ana Jovanović.

MILICA I DALILA SE MEĐUSOBNO TEŠILE: Dragojevička i Veselinovićeva se jadale jedna drugoj, pa shvatile da im je OVA zadrugarka PROBLEM!  (VIDEO)

youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović i Dalila Dragojević proćaskale su u pušionici, a Milica je posavetovala Dalilu da ostavi iza sebe i Dejana i Filipa Cara:

- Najbolje da budeš sama, to je to. Nema za šta da ti bilo ko ljubomoriše - poručila joj je Milica.

- I danas mi je pukao onaj privezak za pantalona, danas dok sam staklo udarala - požalila se Dalila.

- Večeras nemoj ni da zaplačeš, suzdrži se - savetovala ju je Veselinovićeva.

- Vidiš i ja kako... Juče na neko pitanje nismo odgovorili i on ovako, da me saplete. Ja ga pitam da li je normalan, smrskao mi je sve cigarete. Ja više nemam poverenja u njega. Ja sam mu rekla da će izgubiti nekog ko mu ide uz dlaku zbog prolaznog ludila, tako se i desilo, Ana je sama pričala kako joj je dečko govorio da je ku*va. Vidim juče njeno ponašanje - pričala je Milica Dalili. 

youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović i Dalila Dragojević

 

- Kako su se oni smejali kad je bio onaj video tvoje majke... Ja bih haos napravila. Mene je sad tako prošlast udarila, sve ono Dejanovo i moje, što smo imali... Za šta? Da bi me neko nazvao ku*vom - rekla joj je Dalila.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Komentari (3)

Loading
Mlla

22.01.2022 13:05

Kako se zovu udate zene koje se kurv..u pred muzem.Kurve -