ČORBA IDE IZA BRAVE: Bivši zadrugar pred sudom zbog nasilja nad Teodorom Bilanović!

Autor:

Zadruga

14.01.2022

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa portala Republika.rs došla je do saznanja da je bivša zadrugarka Teodora Bilanović prijavila policiji Milana Jankovića Čorbu za nasilje, nakon čega se ceo slučaj našao pred tužilaštvom.

ČORBA IDE IZA BRAVE: Bivši zadrugar pred sudom zbog nasilja nad Teodorom Bilanović!

Foto: youtube.com/Republika

Bivša zadrugarka Teodora Bilanović prijavila je policiji bivšeg dečka i zadrugara Milana Jankovića Čorbu za nasilje i psihičko maltretiranje. 

- Teodora je od izlaska iz Zadruge trpela fizičko i psihičko nasilje od Čorbe. Kada mu je zapretila da će konačno ga prijaviti on je pobegao u Zadrugu. Kada se Teodora obratila policiji za pomoć, Čorba je već uveliko bio u rijalitiju, pa su ga zato 2. januara izveli na saslušanje - priča naš izvor i dodaje: 

- Teodora je bila i na svim psihijatrijskim veštačenjima kada ju je i vaša ekipa uslikala. Čorbi je izrečena zabrana prilaska, a ceo slučaj je preuzelo tužilaštvo - završava naš izvor koji je hteo da ostane anoniman.

Ekipa portala Republika.rs stupila je u kontakt sa Teodorom koja je potvrdila naša saznanja. 

- Mogu da potvrdim vaša saznanja. Bila sam u pokliciji na nagovor prijatelja. Milanu je izrečena zabrana prilaska, i zbog daljeg toka istrage ne smem iznositi nikakve detalje. Ceo slučaj je preuzelo tužilaštvo. Sklonila sam se iz Beograda radi svoje sigurnosti - izjavila je Teodora za REPUBLIKU. 

Podsećamo, pre samo nekoliko dana naša ekipa uslikala js Teodoru vidno utečenu na psihijatriji klinike na Dedinju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading