DRAGANA MITAR PROGOVORILA O FETIĆEVOM UZNEMIRAVANJU! Šalje mi poruke, a snima se sa ženom: VUK DLAKU MENJA, ALI ĆUD NIKAD!

Autor:

Zadruga

09.01.2022

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar prokomentarisala je činjenicu da je Edo Fetić na Zlatiboru sa svojom bivšom suprugom Zilhom Fetić.

DRAGANA MITAR PROGOVORILA O FETIĆEVOM UZNEMIRAVANJU! Šalje mi poruke, a snima se sa ženom: VUK DLAKU MENJA, ALI ĆUD NIKAD!

Foto: e-stock/KOBRA, instagram.com/zzilhaaa

Nakon što su Dragana Mitar i Edis Edo Fetić raskinuli, te ona javno objavila prepiske u kojima se vidi da je Edo moli da mu se vrati, javnos je ostala šokirana činjenicom da se u ovom trenutku Edo nalazi na Zlatiboru sa svojom bivšom suprugom, Zilhom Fetić.

Republika

Foto: instagram.com/edo_fetic

Edo i Zilha Fetić na Zlatiboru

Dragana je sada prokomentarisala njihov raskid, ali i činjenicu da je ponovo sa suprugom.

- Jednostavno smo se razišli, on čovek ima neke probleme sam sa sobom verovatno. Ne želim više da me povezuju sa njim i želim na tu priču da stavim tačku zauvek. Pisao mi je za rođendan, pa se javljao u toku prošle nedelje, pa sad u petak, pa me prati sa lažnih profila, piše poruke, pa gleda stori... To baš nije normalno za nekog ko se snima sa ženom, za mene je to nenormalno - kaže bivša zadrugarka, pa dodaje:

Republika

Foto: E-Stock, D. Kadić

Dragan Mitar o Edi Fetiću

- Iskrena da budem, ne zanima me sa kim je i šta radi, ali i da je sa nekim, ružno je da ovo radi, jer očigledno on ne poštuje nikoga... A pogotovo evo sad što čujem ako je već sa nekim, toliko koliko poštuje nekoga, mada u stvari, vuk dlaku menja, ali ćud ne - zaključuje Dragana Mitar za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading