PRIJATELJ STEFANA MIHIĆA PROGOVORIO NAKON VRELE AKCIJE SA DENIZ: Otkrio nam je kako je porodica reagovala na EKSPLICITNE KADROVE! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

03.01.2022

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj Stefana Mihića oglasio se za portal Republika.rs i otkrio nam je kako gleda na zadrugarevu brutalnu vrelu akciju uživo u programu sa Deniz Dejm.

PRIJATELJ STEFANA MIHIĆA PROGOVORIO NAKON VRELE AKCIJE SA DENIZ: Otkrio nam je kako je porodica reagovala na EKSPLICITNE KADROVE! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Skandal o kom bruji ceo region jeste intiman odnos Deniz Dejm i Stefana Mihića, koji su imali na reprizi dočeka Nove godine u rijalitiju ,,Zadruga 5". Žestoke scene gledaoci su imali priliku da gledaju uživo u programu, a svi su ostali u šoku nakon što su njih dvoje završili akciju, te su se ponašali kao da se ništa nije desilo. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Deniz Dejm Zadruga 5

 

Deniz se poverila Sanji Grujić da je imala vrelu akciju sa Mihićem, a on je ostao mačomen i odlučio je da ćuti. Portal Republika.rs došao je do Stefanovog bliskog prijatelja, koji nije krio da su cela porodica i prijatelji ostali u šoku zbog ovog čina. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Stefan Mihić Zadurga

 

- Iskreno, ne znam ni šta bih rekao za to, zaista. Nisam ovo očekivao uopšte od njega, stvarno sam iznenađen. Neki naši zajednički prijatelji su bili u šoku, nisu očekivali ovo kao ni ja, ne znam šta drugo da vam kažem zaista - rekao je Dušan za Republika.rs, a na pitanje kako mu se Deniz čini kao Stefanova moguća devojka, on je kratko prokomentarisao:

- Pa, oni nisu zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading