DEJAN JE ZA LEČENJE: Goca Božinovska ŽESTOKO OPLELA po Dragojevićima: ON JE PRECRTAN KAO MUŠRAKAC I KAO SIN!

Autor:

Zadruga

25.12.2021

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovska uživa u odgajanju unuka, ali pored toga, ovih dana je postala i promoter modne linije svoje snajke Bojane.

DEJAN JE ZA LEČENJE: Goca Božinovska ŽESTOKO OPLELA po Dragojevićima: ON JE PRECRTAN KAO MUŠRAKAC I KAO SIN!

Foto: printscreen/RTVPink

Kako ovih dana provodi vreme kod kuće uz svoju porodicu, izvojila je vreme specijalno za domaće medije da odgovori na aktuelne teme i situacije koje potresaju čitav Balkan.

Naime,ovih dana sukob, prevara pa pomirenje Dalile i Dejana Dragojevića je glavna tema u medijima, a na situaciju između razvedenog bračnog para nije ostala imuna ni Goca Božinovska.

Republika

Foto: prinscreen

Goca Božinovska

-Ja sam jedno vreme poludela i pratila redovno rijaliti, a sad mi je postalo odvratno sve! Ja ne mogu da verujem da neko u sebi nema trunku muškosti kao Dejan. Njemu žena govori da voli drugog, on joj se vraća. Poklekao i dozvolio da ga neko onako gazi. Pa svi smo voleli, pa se rastali zbog prevare. Ja kad sam bila prevarena, istog momenta sam raskidala i ćao, kraj, nema nazad– oštro je osudila Goca Dejanovu odluku, te nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević

 

-Ja sam sada počela Dalilu da volim kad je uspela da ga prevari i da mu se vrati. On je derle koje je upoznalo devojku, zavolelo, imalo se para, bilo je lepo. Ne može da bude muškarac neko ko pljune po majci i ne priča sa njom pet godina. Dečko nema dostojanstva. Deca traže da upoznaju majku koja ih je ostavila, a ti za tvoju nećeš ni da čuješ, za mene to nije sin, čovek, brat, on je precrtan! Dejan je za lečenje, pod hitno kod lekara sa njim. Majka se bori na sve načine da mu pomogne, kao što bi i svaka, ali mislim da njemu nema pomoći – izjavila je Goca za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

26.12.2021 06:56

On, porastao , ali, mentalno nije odrastao. Nesiguran za samostalan zivot. Do 21 godine ga izdrzavala porodica , a posle izdrzavala zena . Zato se on grcevito drzi za njenu suknju. Ona iskompleksirana, on nesiguran , SAMO ZAJEDNO cine kompatibilnu jedinku u svojoj oholosti, narcisoidnosti , pljuvanju ostalih zadrugara. Ona udajom, " skinula maramu sa glave", pa , sada moze da radi sta joj volja. Oboje su odvratni !

Odgovori 16 2