SANDRA ŽESTOKO NAPALA ZOLU ZBOG MILJANE: Nije trebalo to da joj URADIŠ, proveli ste 2 godine, on PREBLEDEO nakon reči! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.12.2021

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom današnje raspodele budžeta Sandra Čaprić spomenula Zoli Miljanu Kulić pa ga žestoko iskritikovala.

SANDRA ŽESTOKO NAPALA ZOLU ZBOG MILJANE: Nije trebalo to da joj URADIŠ, proveli ste 2 godine, on PREBLEDEO nakon reči! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U tokuje  podela budžeta,ovonedeljni vođa, Sandra Čaprić detaljno je izlagala svoja mišljenja o cimerima.

- 2.000 dinara za glumca, on je neko ko samo ljude gleda kroz začine, eurokrem, ima godina iza iza sebe, voli da slaže neke stvari, ja to ne volim. Nema razloga da se ljutiš što sam ti dala 2000 dinara, nemam više - rekla je Sandra.

- Stefan Mihić takođe 2.000 dinara, nismo bili dobri, sada sam spustila loptu, ali neke stvari nisu bile lepe za čuti. Mislim da igraš ovde ozbiljnu igru i da tako treba da nastaviš - govorila je ona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Čaprić

 

- Đole Kralj, ozbiljno zanimljiva osoba, svima draga, meni je dao 3.000 dinara, žao mi je što nemam toliko da mu vratim, ali mi je jako zanimljiv. Druži se ovde sa nepotrebnim osobama, koje ga kanale sve vreme. Inače znaš da mislim sve najbolje o tebi - nastavljala je Sandra.

- 3.000 dinara za moju doktorku. Mia je tu šta god da je zamolim, puno mi je pomogla oko noge, zbog toga sam tim ljudima dala velike budžete, neki način da im se zahvalim. Mića je tu da je vrati na pravi put. Martini ćete dati 2000 dinara, jako mi je simpatična - govorila je Sandra.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Čaprić i Lazar Čolić Zola

 

- Zoli 2.000 dinara, mislim da nije trebalo sve to da uradiš Miljani, ipak ste vi proveli više godina zajedno, znaš da nemam ružno mišljenje o tebi - rekla je Sandra aludirajući na njegov odnos sa Nevenom dok je Kulićeva bila u rijalitiju.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vera

13.12.2021 19:41

Šta ona zna o njihovoj "vezi"? Nije to ni ličilo na vezu.

Veljko

14.12.2021 07:17

Nema ona pojma o Zoli i njegovoj "vezi".