CRNA SREDA U ZADRUZI: Ovo su sve RAZBIJENE GLAVE u rijalitiju za JEDAN dan!

Autor:

Zadruga

08.12.2021

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnji dan obeležile su tuče u Zadruzi.

CRNA SREDA U ZADRUZI: Ovo su sve RAZBIJENE GLAVE u rijalitiju za JEDAN dan!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Za 24 sata u Zadruzi je nastao opšti haos, a sve je počelo kada je sinoć neko od zadrugara ukrao budžet za žurku.

Među prvima su u klinč ušli Stefan Mihić i Dejan Dragojević, kada je Stefan optužio Dejana da je on ukrao novac. Dragojević je izgubio kontrolu i napao Stefana, a priliku je iskoristila Dalila Dragojević pa je tako udarila par puta Mihića u glavu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Mihić i Dejan Dragojević

 

Nakon toga, sukob je izbio i između Dejana, Dalile i Filipa Cara. Dejan je zamolio Dalilu da ne komunicira više sa Filipom i dodao da će je uvek braniti, međutim bivši bračni par je započeo svađu koja je eskalirala. Dejan je počeo da udara rukama sve oko pa je u tom procesu polomio staklo i povredio ruku.

Nedugo zatim, sledeća je bila Dalila Dragojević, koja je takođe udarala rukama o staklo dok se nije raskrvarila, a sve zbog Carevih uvreda.

Miljana Kulić je sinoć izazvala čak tri svađe, pa je tako prvo nasrnula na Deniz Dejm jer su se posvađale oko viljuške, a Deniz je u jednom momentu čak i sela na Kulićevu kako bi je smirila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Deniz i Miljana

 

Sledeći na tapeti bio je Dino Dizdarević, kog je Miljana tokom žurke pogodila šoljom u glavu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dino Dizdarević

 

Najbrutalnije je prošao njen bivši verenik Lazar Čolić Zola, kog je Miljana udarila štiklom u glavu dok je spavao i time mu raskrvarila celu glavu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola

 

Poslednji koji je prolio krv za obiv 24 sata jeste Stefan Krstović Krle i to zahvaljujući Marku Janjuševiću Janjušu. Krle je opsovao Janjušu dete, a on je skočio i počeo da ga udara, na šta je Crnogorac vrištao kao u klanici.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Krstović Krle

 

Šta će se sve desiti do kraja dana, i da li će se još neko pobiti ostaje nam da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Van Halen

09.12.2021 07:26

Sada veliki sef trlja ruke, samo pare, pare pare, neka se pobiju, neka su sto nemoralniji, brutalniji, samo pare, pare, pare...Ide Nova Godina par paketica u dobrotvorne svrhe oprace demonski nacin zarade velikog sefa...... A sta radi REM ? Sta rade nadlezne sluzbe...... naravno nista. Da je ovo normalna drzava zna se gde bi bili svi ovi ljudi.