DA LI ĆE MU DALILA OVO ZAMERITI: Sale Luks PRUŽIO SVU PODRŠKU Filipu Caru! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.12.2021

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom današnje podele budžeta Sale Luks pružio je podršku Filipu Caru.

DA LI ĆE MU DALILA OVO ZAMERITI: Sale Luks PRUŽIO SVU PODRŠKU Filipu Caru! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Raspodela budžeta Saleta Luksa se privodi kraju. Mali budžet namenio je Miljani Kulić i pojedinim zadrugarkama za koje smatra da nisu aktivne, a poslednji veliki dao je Filipu Caru.

- Miljana Kulić, kako nisam video slona. Ona je neko ko spava trenutno, to me se ne tiče. Osoba sa kojom sam okej, pa nisam okej. Menja raspoloženje. Pljuje Maju, onda dolazim ja u pušionicu, kaže mi da joj nisam prijatelj. Pa potkačila sve redom, gađala nas kao snajper. Ko ti truje mozak, truje ga loše. Za vas mali budžet - rekao je Luks i bacio Miljani budžet na kauč.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

- Mensur, on i ja smo u okej odnosima. Znam ko mu je brat, momak na 100% mestu za sva pitanja. Dečko je u treningu, mlad, trenira, ima lošu ishranu. Ne družimo, ali se kapiramo, to je stara škola, novo doba. Za njega srednji budžet - rekao je Luks.

- Nevena je bivša devojka mog dobrog druga. Neveni bhi dao i veći budžet. Nemam ništa loše da kažem za nju, sem što bi rekao Zola da je namazana. Samo nema još to u sebi da izgrmi za stolom. Ne znam zašto ima taj momenat zaleđivanja za crnim stolom. Mali budžet, ali sve što imam ja, imaćeš i ti - nastavio je Sale.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Anđela

- Mia, devojka koja je ugašena. Inteligentna je kad hoće ili ima motivaciju, ali je totalno ugašena. Ne daje svoj maksimum. Ne zaslužuje ovu trku sa nama, čeka je oldtajmer - govorio je Luks.

- Dobar sam sa Anđelom, dala mi je srednji, ali nisam mogao da je ispoštujem ove podele, dobiće mali. Ja je poštujem i cenim. Mateji verujem, znam da nikoga ne bi uvredio, a da nije u pravu - pričao je Sale.

- Nastavi da mu veruješ - uzvratila je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Sale Luks

 

- I na samom kraju Filip Car. Razumemo se, osećam njegovu energiju, imamo iste stavove. Zamerio sam mu neke stvari, ali neke stvari ne zameram. Momak je na mestu i za mog brata veliki budžet - poručio je Luks.

- Hvala, brate - dodao je Car.

Detaljnije pogeldajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

06.12.2021 17:20

Ovoj mahalusi iz G. Sepka stavite brnjicu na usta . Sale Luks je vodja, a ona umislila da je glavna pa druge , vredja, usutkuje, nadvikuje se, ne zatvara usta, non stop Komentarise. Izigrava zrtvu i laze da nju svi napadaju, a istina je da ona prostitutka sve napada ! Greka sto je glupi Sale stavljen za vodju. Krmaca ce da vlada namesto njega. Koliki je glup, on ce je proglasiti za najomiljeniju.