NENAD ALEKSIĆ ŠA POKAZAO ŠTA RADI SA APRIL, DOK TARA U ZADRUZI BESNI: Kada bude videla ove kadrove, poludeće! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.11.2021

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša sa pratiocima na Instagramu podelio je kako vreme provodi sa psom April.

NENAD ALEKSIĆ ŠA POKAZAO ŠTA RADI SA APRIL, DOK TARA U ZADRUZI BESNI: Kada bude videla ove kadrove, poludeće! (VIDEO)

Foto: instagram.com

Drama u rijalitiju ,,Zadruga 5" nastala je kada je Tara Simov saznala da je njen bivši dečko i reper Nenad Aleksić Ša uzeo psa April, koji joj je zapravo on i priuštio, dok su bili u ljubavnoj romansi, nešto pre raskida. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

 

Tara je uputila niz pretnji svojim priajteljima koji su dopustili da Ša preuzme psa, o kom se nije dovoljno vodila briga. Ša se i oglasio na Instagram profilu nakon Tarinih pretnji i uputio joj jasnu poruku. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

 

- Nekim osobama ne treba pružiti ruku i zamazati im oči da niszu u blatu nego ih ostaviti u tom istom blatu i nastaviti svojim putem. Učili nas naši roditelji da se vodimo onim ko tebe kamenom... Loše su nas učili... Sram te bilo - napisao je Ša na Instagram storiju. 

Republika

Foto: instagram.com

Nenad Aleksić Ša se oglasio

Tara je tom prilikom slomila ruku, zbog čega je morala da napusti rijaliti ,,Zadruga 5" kako bi joj doktori sanirali povredu, te su joj zagipsirali ud. 

Republika

Foto: instagram.com

Tara Simov slomljena ruka

 

Nenad Alekić Ša je odlučio da se ne obazire na to, pa je odlučio da svima pokaže kako April i on provode vreme zajedno. Popularni reper je nekoliko puta do sada objavio snimak šta radi sa psom, a po storijima se može zaključiti da je April jako srećna pored Nenada, da joj ništa ne fali, šta više, da je vrlo razigrana, kao i da voli da vreme provodi pored njega. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

 

Reper je na Instagramu sa pratiocima podelio u ranim jutarnjim satima kako je izveo April u šetnju, pa je time poručio definitivno da ga pretnje bivše devojke ne zanimaju. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading