FILIP CAR NIJE VIŠE U SFERI NJENOG INTERESOVANJA! Maja sve prisnija sa Dejanom, pa ocrnila bivšu suprugu kod njega! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.11.2021

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi sa nestrpljenjem očekivali kako će se odvijati situacija između Maje Marinković i Filipa Cara, a ona je ipak uradila nešto neočekivano, te sve više vremena provodi sa prevarenom suprugom Dejanom.

FILIP CAR NIJE VIŠE U SFERI NJENOG INTERESOVANJA! Maja sve prisnija sa Dejanom, pa ocrnila bivšu suprugu kod njega! (VIDEO)

Foto: printscreeen

Svi sa nestrpljenjem očekivali rasplet situacije između Maje Marinković i bivšeg dečka Filipa Cara koji je trenutno u vezi sa Dalilom Dragojević, koja je javno sa njim prevarila muža Dejana Dragojevića.

Iako su svi mislili da će joj biti plan da opet zavede bivšeg, Maja je ipak uradila nešto totalno suprotno, te je odmah nakon ulaska bacila oko na prevarenog supruga, te sve više vremena počinje da provodi sa Dejanom, pa je ovog puta iskoristila priliku da mu ispriča, kako je protekao njen susret sa Dalilom.

Republika

Foto: printscreeen

Maja Marinković i Dejan Dragojević

- Ja kad sam u vezi ja sam takva i ja nikada prva nešto ne bih tako uradila. To sad kao praćenje pa praštanje, tu sreće nema. Jeste teško kad nekada voliš - rekla je Maja.

- Pa da, to je ono što kaže Đedović - rekao je Dejan.

- Stanija je ušla prepumpana, pa joj je spalo - dodao je Đedović.

- Ne znam, nisam smeo da gledam - rekao je Dejan.

- Kad me zvao da pričamo u pabu, upala ova i kaže kao šta pričaš ti tu sa njom ovo ono, ja joj rekla šta brineš ti o švaleru brini ti gde ti je muž...Pa ajde me bre ne zaje**vaj, još ona onako sva upitna i kao meni nešto, ja je gledam u šoku - rekla je Maja.

Foto: printscreen/TV Pink

Maja Marinković i Filip Car

Podsetimo, Marinkovićeva je pre samo ulaska na velelpno imanje, otkrila da Caru i dalje nije svejedno na pomen njenog imena, te je ovaj neočekivani sled događaja sve iznenadio, a kako će se dalje odvijati situacija, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vlada

22.11.2021 18:02

Igramo se, menjamo se.