DEJAN DRAGOJEVIĆ GLAVNI FRAJER ZADRUGE! Posle razvoda SVAKA bi da mu bude DEVOJKA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čim je Dejan Dragojević potpisao papire za razvod, zadrugarke su počele da upadaju u njegov krevet i obleću oko njega na svakom koraku.

DEJAN DRAGOJEVIĆ GLAVNI FRAJER ZADRUGE! Posle razvoda SVAKA bi da mu bude DEVOJKA!

Foto: Republika.rs

Sveže razvedeni zadrugar Dejan Dragojević, čim je potpisao papire za razvod s Dalilom, našao se na meti cimerki iz Bele kuće koje se grabe oko njega sada kada je zvanično slobodan, a i svi slute da bi vrlo lako mogao i da pobedi u "Zadruzi 5".

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević nakon razvoda postao glavni frajer u Beloj kući

Nakon što se rešio žene-preljubnice, koja se smuvala s Filipom Carem na njegove oči, isplakao reku suza i tako postao favorit nacije i neko ko pretenduje da ugrabi pobedu u poslednjoj sezoni najgledanijeg rijalitija, zadrugarke, kao kopci, obleću oko njega. Prva koja je bacila oko na Dejana još pre nego što se razveo bila je pevačica Sandra Čaprić, koja se oko njega motala sve vreme. Onda joj je Dalila zapretila da se makne, inače će joj oči iskopati. Pevačica se tada uplašila i sklonila.

Republika

Foto: Republika.rs

Sandra Čaprić se nabacivala Dejanu pre razvoda

Sledeća koja je upala u mašinu bila je Sandra Rešić, ona je tokom igre vezivanja bila vezana lisicama za Dejana, ali on je već tada bio u svađi s Dalilom, pa je Rešićka imala slobodan prolaz da nešto uradi. Među njima su se rasplamsale emocije i postali su nerazdvojni, ali je njihov odnos sve više počeo da jača kao prijateljski. Rešićka mu je postala glavni oslonac i savetnik.

Republika

Foto: Republika.rs

Sandra Rešić podrška Dejanu Dragojeviću

Svakako, sada kada je slobodan i nema više ženu-preljubnicu za vratom, Dejan je postao najpoželjniji muškarac u "Zadruzi", te ne može da se reši potencijalnih devojaka. Iako je priznao da ne želi da uleće u ozbiljne veze, ne krije da je i on željan avantura. Tako se preksinoć našao na krevetu između dve zadrugarke s kojim ga povezuju - Anom Spasojević i Marijanom Zonjić. Ana se zapitala da li će spavati kraj Dejana.

- Dođi večeras, pa spavaj, ko ti brani - rekao je on.

- Pa hoću - odgovorila je Ana.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Ana Spasojević gaji simpatije prema Dejanu Dragojeviću

- A što nisi i ti došla? Kako si ti, Marijana - pitao je Dejan pevačicu koja je ležala u sendviču s njima.

Nešto malo kasnije u toku emisije "Gledanje snimaka" zadrugarima je pušten klip i imali su prilike da vide kako Tara Simov i Dejan Dragojević komuniciraju i šale se u garderoberu.

- Dva dana me je ganjao jer mu fali čarapa. Mislim da nije čarapa razlog - rekla je Tara, koja se samo smeškala.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov i Dejan Dragojević gaje emocije jedno prema drugom

- Ja sam video da pričaju i da se smeškaju i meni to liči na to - dodao je Miki, koji je jasno stavio na znanje da među Dejanom i Tarom ima simpatija.

- Je l' si zaljubljena u mene - pitao je Dejan otvoreno Taru, a ona je potvrdila.

- Da.

Inače, Tara se ubi ubeđujući Dragojevića da je ona prava devojka za njega, ali poučen njenim prethodnim iskustvima u rijalitiju, Dejan nju zasad vešto izbegava. Međutim, devojka koja bi mogla da mu pomuti pamet je definitivno Maja Marinković, koja je za Srpski telegraf i Republika.rs otkrila da planira da mu uskoči u krevet čim kroči u Belu kuću.

Koja će uspeti da ga osvoji i kojoj će se prepustiti, ostaje da vidimo, a s obzirom na to da mnogi smatraju da će Majinim ulaskom šou da se zahukta, reklo bi se da najuzbudljiviji deo rijalitija tek predstoji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jelena

21.11.2021 10:37

Sve bi sada mirnog muškarca kojim mogu da gospodare.

Jagoda

22.11.2021 05:51

Predosećaju da će da pobedi