POSLE TRI GODINE ISTINA ISPLIAVLA NA VIDELO: Dejan otkrio da je Dalila zaljubljena u Stefana Karića, njihov BRAK se raspadao i pre Zadruge! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.11.2021

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević je javno naterao nevernu suprugu Dalilu Dragojević da prizna emocije prema Stefanu Kariću, zbog čega je FIlip Car potpuno otkačio kočnice i napravio haos.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Stefan Karić

 

Prošle noći Dejan Dragojević suočio se sa njegovom suprugu i preljubnicom Dalilom Dragojević, te ju je sve vreme terao da prizna emocije prema Stefanu Kariću. Podsetimo, tokom ,,Zadruga 3" Dalila je dobila epitet da je zaljubljena u Karića, a kako je tada govorila, zbog pritiska zadrugara i javnosti, sa tadašnjim suprugom Dejanom pobegla je iz rijalitija. 

Sada, kada je došlo sve na naplatu, Dejan je odlučio da definitivno pokaže gledaocima koliko je njegova supruga neverna, da je imala emocije prema Kariću, zbog čega je Dalila potpuno odlepila. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević napala Sandru Rešić

 

- Dalila mora da ima raspravu sa nekim, da bi izbacila svoj bes, da se ne bi svađala sa Carem. Napada Sandru, jer je bliska sa mnom, ne sme Đedovića. Traži svađu sa Sandrom, da bi stres izbacila negde - ustao je Dejan.

- Ja sa Carem nemam nikakav problem, šta ti je? - odgovorila je Dalila.

- Dalila izaziva ovu svađu sa Sandrom na silu, da bi se posvađala sa osobom koja je uz mene. Navlači, da bi imala neku situaciju sa strane, sad joj je problem što nema nikakvu raspravu ovamo sa Filipom - pričao je Dragojević.

- Slušaj ti da ti kažem nešto, tvoja drugarica Sandra Rešić se prvo družila sa mnom, ti nisi mogao da je podneseš - nastavila je Dragojevićka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić i Dalila Dragojević svađa

 

- Opet pokušava, prvo je ovo radila sa Franom, pa sa Đedovićem, pa sad sa Sandrom. Protumači ovo: "Izvini se Lazi što te je tukao" - rekao je Dejan.

- Ma zaljubila se (Sandra) u Dejana, priznaj emociju, sele - dodao je Car.

- Samo vi Sandru ne dirajte, neka prizna Dalila emociju prema Kariću - odbrusio je Dragojević.

- Jadne su ti provokacije. Što si bio sa mnom ako sam imala emociju prema Kariću? Igraš perfidno, jadno i lukavo. Svakog možeš da peckaš, ali ako ja krenem tebe da peckam... Te provokacije batali, ja ti najozbiljnije kažem. Tako je, zatvori vrata. Hoćeš da me gledaš u nervnom rastrojstvu. Ne možeš sa mnom da igraš igrice, nikadač. Starija sam od tebe, duže sam u ovakvim programima, ja sam e učila svemu - pobesnela je Dalila.

- Meni je samo problem zašto Sandra ne prizna emocije prema Dejanu - nastavio je Filip.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan i Dalila Dragojević Zadruga

 

- Samo ne dirajte meni bliske ljude - poručio je Dejana.

- Da ja nagazim Sandru, ti ne bi mogao da je odbraniš. Ja koga nagazim, nagazim. Ja smatram da smo Sandra i ja bile u korektnim odnosima, i dalje smo. Svaki put demantuje moja osećanja prema njoj kad dođe Milanova emisija - rekla je Dalila.

- Onda si ti meni tako demantovala onaj put, ali sam ti ja oprostila od srca. Da sam htela da pravim fejk svađe, kao što ti meni radiš... Dalila, ja tebe ne mrzim - zaključila je Sandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading