UDARAO SAM GA PESNICAMA U GLAVU, ULETEO MI JE U NOGE: Kristijan Golubović ispričao ŠOK detalje TUČE sa Osmanom Karićem! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.11.2021

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović prisetio se sukoba sa Osmanom Karićem, a sada je postao viralan snimak u kom iznosi detalje njihove rasprave.

Republika

Foto: printscreen

Kristijan Golubović i Osman Karić

 

Kristijan Golubović poznat je kao bivši robijaš, o kom kruže svakojake priče. Kao neko ko je odrastao na ulici, Kristijan nikada nije krio svoju burnu prošlost, a o njegovim pričama koje je proživljavao imali smo prilike da slušamo tokom njegovog boravka u rijalitiju ,,Zadruga 4". 

Golubović je i tokom boravka u rijalitiju ispričao strašne i napete o sukobima sa opakim momcima devedesetih godina, a jedan od njih je i Osman Karić. Iako Osman i Kristijan sada imaju idealan odnos, što smo imali prilike da vidimo i nakon završetka rijalitija, te da su bili zajedno na večeri, na društvenoj mreži TikTok postao je popularan snimak na kom zadrugar opisuje žestok susret sa Karićem. 

Republika

Foto: printscreen

Kristijan Golubović Zadruga

 

Naime, po njegovoj priči, Kristijan priznaje da je došlo do tuče, te da je u toku rasprave i sukobe, nakoliko puta udarao pesnicama Osmana po glavi. 

- Priča se da se desila fer tuča između tebe i Osmana Karića?

- Ja sam nešto nosio, prolazio sam, ja sam ga zvao mali Osman, bio je meni dovde, bile su neke stepenice i takav je bio napravljen dizajn. I da li mu je bila sestra ili devojka, ja sam nešto prolazio, ja mislim da se on istripovao da sam ja njoj rekao ili pogledao u nju. Ja sam prošao i pitao sam ga: ,,Šta kažeš?", nisam se nadao da ima srca za tako nešto. I on mi je uleteo među noge i onako, u tom momentu, kako mi je ušao u noge, ja sam se sapleo i seo na d*pe, ali počnem da ga punim pesnicama po glavi i razdvojene nas, to je trajalo pet sekundi. Nemoj on je Rudetov, ovaj je od ovoga, ovaj od onoga, on meni psuje majku, ja njemu, klasično klinci se posvađali. Posle kada smo dolazili često u sukob, sa Kizom, onim Bucom i drugima, Osman je kao lojalni čovek sa bloka... - ispričao je Kristijan. 

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading