NENAD ALEKSIĆ ŠA OTKRIO ISTINU O SALONU I IVANI: Reper ogolio dušu o životu, a evo da li je novoj devojci posvetio pesmu! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

03.11.2021

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je u razgovoru za Republika.rs otvorio dušu i prisetio se prethodnih godinu dana, koji su za njega bili izuzetni turbulentni i napeti, a sada je otkrio i istinu o Ivani Aleksić i povratku salona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Zadruga

 

Popularni reper Nenad Aleksić Ša sinoć je objavio novu pesmu pod nazivom ,,O joj", koja se već našla u samom vrhu interesovanja. Reper ne krije da je oduševljen reakcijama publike, ali i da je mnogo novca uložio u sam projekat, za koji se nada da će mu se višestruko isplatiti. 

U razgovoru za Republika.rs portal reper Ša ispričao je koliko je truda i novca uložio kako bi sve izgledalo onako kako je zamislio, budući da je poznat kao suvi profesionalac. 

- Mnogo sam se istrošio za ovu pesmu, mislim, 'alo, šta se meni sve desilo u prethodnom periodu, sada sam super, vratio sam se stvarno pun elena da izgrmim sa pesmom, a spremam još toliko iznenađenja. Stvarno sam zadovoljan reakcijama publike, drago mi je da su pozitivno odreagovalo svi. Stvarno sam uložio i mnogo novca i truda, znaš da ja ne volim da pričam o novcu i to, nije lepo, ali stvarno sam dosta pukao. Mada, koliko sam pukao u prošlom periodu, ovo mi dođe laganica - kroz smeh je rekao Ša za Republika.rs, pa otkriva da li je nekome nova pesma posvećena, kao što je uradio sa pesmom ,,April", koju je posvetio bivšoj devojci Tari Simov:

- Nije nikome posvećena, to je samo pesma, ja sam profesionalac, ako izuzmemo pesme koje su onako iz srca i duše. Nisam znao da će mi se pesma ,,April" toliko isplatiti, super je prošla, ali to nije pesma za provod, pa nisam znao da će proći tako dobro, ali sam zadovoljan.

Prethodnih nedelja se spekulisalo da je Ša našao novu devojku, pa smo odlučili da sa njim porazgovaramo o tome. Nenad ističe kroz razgovor da mu prija da bude neko vreme sam, nakon burne godine, ali da nije isključiv kada su u pitanju emocije. Podršku porodice i bližnjih ima u svakom trenutku, ali je trenutno usresređen samo i isključivo na karijeru. 

Republika

Foto: Republika.rs

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

 

- Nije istina, uživam sada kada sam sam, nekako sam usresređen na karijeru i muziku, to je ono što mene trenutno najviše ispunjava i želim da se pozabavim time u narednom periodu, pripremam dosta stvari. Krećem sa nastupima uskoro, menadžer mi radi punom parom, u dijaspori me baš traže, ja volim moj posao, svi koji me poznaju, znaju koliko sam posvećen kao muzičar i izvođač. Sada od kada soliram, upoznajem mnogo bolje sebe, pravo da ti kažem, sviđa mi se, upoznao sam da imam dosta vrlina za koje možda nisam ni znao da imam - govori Ša za Republika.rs i dodaje sve o novim navikama:

- Nisam znao da mnogo dobro kuvam, spremam hranu sada sam sebi, čistim, perem, stvarno sada radim sve sam, lagano, pa kako bude. 

Republika

Foto: instagram.com/_ivv_

Nenad Aleksić Ša i Ivana Aleksić

 

Prethodnih dana mediji su brujali o tome da je Ivana Aleksić, reperova bivša supruga zatvorila salon koji je otvorila na Vračaru, o čemu smo mi prvi pisali, a detalje možete pročitati klikom OVDE.

Upitali smo Ša da nam prokomentariše da li je pomirenje na pomolu sa Ivanom, kako se spekuliše po medijima, šta se zapravo tu dešava. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

 

- Gledaj, da ti objasnim, taj salon je ona meni uzela nakon razvoda, nažalost mi je uzela sve i svašta, ali dobro, neću da žalim za tim. Ona je taj lokak na Fontani iznajmila jednom frizeru, nije se ona vratila, nisam upoznat sa detaljima, nemamo kontakt, pa ni ne znam, ali eto, koliko znam, ona je taj salon samo iznajmila tom frizeru - ispričao je Ša za Republika.rs. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mimi

05.11.2021 08:20

Ma ko njega sluša, neka ga neko osvesti. Neka ide na pijacu raditi na tezgi, jedino to tezgarenje mu još ostaje