TIJANI AJFON SILIKONI POJELI MOZAK? Okrivila Viktoriju da je KRIVA što je silovana, javnost ZGROŽENA starletinom izjavom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.11.2021

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Ajfon bez stida i blama je prokomentarisala Viktoriju Mitrović i okrivila je da je sama kriva što je silovana od strane sveštenika.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, TV Pink

Tijana Ajfon napljuvala Viktoriju Mitrović

 

Starleta Tijana Ajfon poznata je kao večiti rijaliti komentator, a ovog puta na njenoj listi žustrih i skandaloznih komentara našla se zadrugarka Viktorija Mitrović, koja je prošla nikad žešću torturu Maksimovićeve.

Naime, Tijana je za medije okrivila maloletnu devojčicu, od 12. godina, koja je silovala u crkvi od strane sveštenika, u ovom slučaju Viktorija, te je istakla kako ništa se nije desilo bez razloga. Javnost je zgrožena ovom izjavom, mnogo negativnih i lošim komentara Tijana dobija svakodnevno.

Republika

Foto: prinscreen

Tijana Ajfon sstarleta

 

Ono što je Tijani bilo opravdanje jeste to što je Viktorija morala da se bori za svoje dete, pa je ušla u rijaliti i kao svaka devojka, tokom žurke je plesala i igrala, što je njoj dalo zapravo da izjavi kako je zbog toga bila kriva što je silovana. 

- Niko nije silovan bez razloga! - kratko je Tijana odbrusila, prenosi Informer.

- Ona Violeta, sad će narod da me mrzi, ali ne možeš da na žurkama vrtiš du*etom, a posle 2 sata kukaš sveštenik me silovao? Što mene niko nije silovao? Nisam davala povoda, ne dam na sebe, branim se! Ti si kao silovana, a onda se nabijaš na ćoškove od stola. Ma, osudite me, najgora sam - rekla je Tijana i nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tijana Ajfon

 

- Ne možeš meni da plačeš zbog toga, a posle toga pričaš o veličini muških polnih organa! Otvorite oči ljudi, meni se povraća na većinu tih životnih priča.

Da naglasimo, moguće je da se ovo radi o lapsusu pomenute starlete, jer možda nije bila upoznata sa činjenicama da je Viktorija silovana samo sa 12. godina od strane sveštenika, ali jedno je sigurno, ne postoji opravdanje kada neko izgovori ,,Kriv/Kriva je što je silovan/silovana". Moguće da se Tijana zbunila tokom davanja izjave ili prosto nije čula činjenice od silikona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rija

01.11.2021 11:57

A koji je tvoj razog što se baviš pi podvodjenjem devojaka.prostitucijom....